Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η Ανάπτυξη θα έρθει από το... Ιράν!

Η Ανάπτυξη θα έρθει από το... Ιράν!
Σε κάθε τόνο έχουν πει τα κυβερνητικά στελέχη ότι κύριος στόχος για να έρθει η πολυπόθητη Ανάπτυξη στην Ελλάδα, είναι η προσέλκυση επενδυτών. Για αυτόν τον λόγο, τα στελέχη της κυβέρνησης έχουν ξεχυθεί στα πέρατα της οικουμένης για να διαφημίσουν τη δυνατότητα επενδύσεων στην Ελλάδα.
Για τους άπιστους που ακόμα νομίζουν ότι η ανάπτυξη και οι επενδυτές δεν έρχονται, δημοσιεύουμε μία φωτογραφία - απόδειξη ότι η Ανάπτυξη είναι… καθ’ οδόν και ότι απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο για να αποδώσει καρπούς η διαφημιστική εκστρατεία που είναι σε εξέλιξη.
Ο Οργανισμός Invest in Greece (Επενδύστε στην Ελλάδα A.E.), ο οποίος εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προώθηση, προσέλκυση και υποστήριξη των ιδιωτικών επενδύσεων στην Ελλάδα, διαφημίζεται μαζί με ένα τουριστικό γραφείο, μία ροζ γραμμή και τρεις ακόμα (προφανως) ιρανικές διαφημίσεις, στις 03.30 τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια μίας ταινίας στο IRAN TV.
Σου λέει, ελεύθερο δορυφορικό κανάλι είναι (βρίσκεται στον δορυφόρο Hotbird 13), ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να δει την ταινία…

Μ.Τ.
egnatiapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου