Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η δήλωση Σαμαρά΄για "μαξιλαράκια", που απαιτεί μέχρι και παρέμβαση της δικαιοσύνης!



Τις προηγούμενες μέρες, γίναμε μάρτυρες του σκηνικού, που ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυαν τρομερή επίθεση στον Τσίπρα, με αφορμή το κάλεσμα που έκανε ο δεύτερος στους βουλευτές της πλειοψηφίας να καταψηφίσουν τα επερχόμενα μέτρα, ώστε να εναρμονιστούν με την βούληση του εκλογικού τους σώματος. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ,  Ψυχάρης, βάφτισαν το κάλεσμα Τσίπρα, "Κάλεσμα σε αποστασία".....
"Αποστασία", θεωρούσαν και θεωρούν να ψηφίζουν οι βουλευτές ότι τους καλούν οι ψηφοφόροι τους, αλλά "υπευθυνότητα" καλούν να πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων, τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, εξυπηρετώντας διαπλεκόμενα συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού!
Προχθές, από την Γερμανία, ο Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε ότι  η κυβέρνηση θα αντέξει, γιατί υπάρχουν βουλευτές εκτός κυβερνητικής πλειοψηφίας, ΠΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ....Εννοώντας κάποιους από τους ανεξάρτητους βουλευτές, και κάποιους βουλευτές από Αν. Έλληνες και ΔΗΜΑΡ.
Το πολιτικό ερώτημα, είναι συγκεκριμένο.....Αν βρε Αντώνη σε στηρίξουν, προφανώς και σήμερα σε εμπιστεύονται. Τότε γιατί δεν είναι ήδη σε κάποιες από τις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, που επίσημα στηρίζουν την κυβέρνηση;;;
Αυτοί οι ανεξάρτητοι, είναι ανεξάρτητοι γιατί διαφώνησαν με τα μνημόνιαΗ ΔΗΜΑΡ, αποχώρησε γιατί διαφωνούσε και συνεχίζει να διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική, ενώ οι Αν. Έλληνες δημιουργήθηκαν, ακριβώς, ως καθαρά αντιμνημονιακή παράταξηΆρα, αυτά τα "μαξιλαράκια" σήμερα, βρίσκονται εκτός κυβερνητικής πλειοψηφίας γιατί δεν ήθελαν να στηρίξουν μέτρα, μνημονιακής πολιτικής.
Η δήλωση Σαμαρά, αφήνει ξεκάθαρα να υπονοείται, ότι δεδομένης της μη ύπαρξης πολιτικών κινήτρων, των βουλευτών-μαξιλαριών(που διαφωνούν μέχρι σήμερα) να στηρίξουν τον ίδιο, τα κίνητρα, αν ισχύει η δήλωση είναι άλλα. Και σε αυτά τα "άλλα", το πρώτο που έρχεται στο μυαλό πολλών είναι το "οικονομικό κίνητρο".
Μιλάμε για δήλωση, που μπορεί να υπονοεί και εξαγορά συνειδήσεων βουλευτών, και βέβαια αν λειτουργούσε η Δικαιόσυνη στην χώρα, θα είχε καλέσει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για εξηγήσεις.
Βέβαια, και οι ίδιοι ανεξάρτητοι βουλευτές, ή βουλευτές του Καμμένου και του Φώτη, μετά από αυτή την δήλωση, είχαν κάθε δυνατότητα, να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη εναντίων του Σαμαρά, για το αδίκημα της συκοφάντησης.....
Δεν άκουσα κάποιον από αυτούς, βέβαια, ούτε να απαντάνε στον Σαμαρά!

anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου