Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Βοηθάω τη Δικαιοσύνη



του Πέτρου Κατσάκου
«Υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων - ανταποκριτών οι οποίοι όλοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους» είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό, στην εκπομπή του φίλου του Άρη Πορτοσάλτε, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου και είχε γελάσει ο κάθε πικραμένος με τα φτηνά υπονοούμενα του πρώην υπαλλήλου του ΣΚΑΪ για τους δημοσιογράφους της γαλλικής “Liberation” τους οποίους και παρομοίωνε με μαστουρωμένους υμνητές του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είχαν γελάσει όμως όλοι με το αστείο του κ. Παπαδημητρίου, καθώς, όπως πληροφορηθήκαμε προχθές βρέθηκε μία λειτουργός της ελληνικής Δικαιοσύνης που πήρε τοις μετρητοίς τα λεγόμενα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε τον πρώην προϊστάμενο της αστυνομικής φρουράς του Μεγάρου Μαξίμου για να εξεταστεί ως μάρτυρας για ενδεχόμενη παράβαση του νόμου περί χρήσης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης.
Και ενώ διέρρευσε στον Τύπο η κλήση του συγκεκριμένου μάρτυρα στο Πταισματοδικείο Αθηνών, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν έχει ήδη κληθεί να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ή όλα αυτά γίνονται με δεδομένο πως ο κ. Παπαδημητρίου λέει την αλήθεια και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν αμφισβητεί. Όπως επίσης δεν έχει γίνει γνωστό εάν η πταισματοδίκης που πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την υπόθεση έχει καλέσει και την «πλέμπα των δημοσιογράφων - ανταποκριτών» ώστε να καταθέσουν για την εμπειρία τους να γράφουν τα ρεπορτάζ τους υπό την επήρεια του χασισοκαπνού που τα ρουθούνια του κ. Παπαδημητρίου είχαν εγκαίρως εντοπίσει αλλά ετεροχρονισμένα αποκαλύψει στον Άρη Πορτοσάλτε.
Καλή η πλάκα πάντως καλά και τα σκωπτικά σχόλια για τη μικροποσότητα σοβαρότητας που τελικά δεν εντοπίστηκε στην κατοχή της Δικαιοσύνης, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν άπαντες πως ο λαϊκισμός καταπολεμάται με πράξεις και στάσεις σοβαρότητας και όχι με κούφιους αφορισμούς από άτομα βουτηγμένα ώς τον λαιμό στη φτήνια και την ανοησία.
Γιατί δεν είναι δυνατόν ένα πολιτικό προσωπικό που έκανε καριέρα καταγγέλλοντας τον «λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ» να εξακολουθεί και να βγάζει το ψωμί του διεκδικώντας πρωταγωνιστικές θέσεις στην πολιτική ιλαροτραγωδία που έχει ανεβάσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ισορροπεί μεταξύ επικινδυνότητας και γελοιότητας.
ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου