Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Καταδίκη Γεωργιάδη για παιδεραστία: Στην Ελλάδα μπαίνεις φυλακή μόνο αν είσαι καθαρίστρια


του Δημήτρη Τσίρκα*
Το στέλεχος της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης, καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανηλίκους. Ο στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη αγόραζε σεξ από ανήλικους στη Μολδαβία.
Οι ανήλικοι στη Μολδαβία εκδίδονταν γιατί μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού μπήκε στη χώρα το ΔΝΤ και διέλυσε το σύμπαν, εφαρμόζοντας τη γνωστή θεραπεία σοκ: ιδιωτικοποίηση των πάντων σε διεφθαρμένους ολιγάρχες και για ψίχουλα, αποδόμηση του κοινωνικού κράτους, απελευθέρωση των αγορών κ.ο.κ. Τις πολιτικές δηλαδή, που υπερασπίζεται και ο Γεωργιάδης.
Το αποτέλεσμα ήταν η κατάρρευση της οικονομίας και η βίαιη φτωχοποίηση της πλειοψηφίας του λαού. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αυξάνεται δραματικά το ποσοστό των ανθρώπων που προσπαθούν να επιβιώσουν όπως όπως, με την επαιτεία, το έγκλημα, την πορνεία, τα ναρκωτικά. Ακόμα και τα παιδιά, φυσικά. Κάπως έτσι, οι νεοφιλελεύθεροι όπως ο Γεωργιάδης, αφού «πήδηξαν» τους Μολδαβούς οικονομικά και πολιτικά, επέστρεψαν για να τους «πηδήξουν» και κυριολεκτικά.
Μην περιμένετε όμως να δείτε τον κ. Γεωργιάδη στη φυλακή, η ποινή που του επεβλήθη είναι 28 μήνες με αναστολή και 20 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, που μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα να το πληρώσει. Φυλακή στην Ελλάδα μπαίνεις μόνο αν είσαι καθαρίστρια με παραποιημένο απολυτήριο δημοτικού ή αναρχικός που ταξίδεψε στη Βαρκελώνη.
* Από τη σελίδα του Δημήτρη Τσίρκα στο Facebook
tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου