Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Κάτω από τρεις καφέδες δεν είναι σχέση



Την ώρα που ο Μητσοτάκης, ο Άδωνις, ο Βορίδης, ο Κυρανάκης και ο υπόλοιπος ακροδεξιός συρφετός ψιθύριζαν γλυκά λογάκια στα αυτιά των "Μακεδονομάχων" (που μεταξύ άλλων, λίντσαραν τον Μπουτάρη), ο "πράκτορας" Μαρία SPYράκη, ήταν σε μυστική αποστολή συνεννόησης με τον Ζάεφ για το Μακεδονικό.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Δεν είναι ότι σοκαριστήκαμε ή πέσαμε απ΄ τα σύννεφα για το κόμμα που, επί ηγεσίας Μητσοτάκη, στελέχη του εμπλέκονται σε κάθε πιθανό και απίθανο σκάνδαλο. Ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας έχει καταλάβει ακριβώς με ποια οργάνωση έχει να κάνει και κυρίως τι εφιαλτικό πρόκειται να αντιμετωπίσει στην περίπτωση που αυτό το ίδρυμα παραγωγής σκανδάλων, μισαλλοδοξίας, εθνολαϊκισμού και διαπλοκής, έρθει στην εξουσία.
Η ίδια η Μαρία Σπυράκη, που κατηγορούσε, πριν λίγο καιρό την κυβέρνηση για "μυστική διπλωματία", πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, για τις δύο συναντήσεις με το Ζόραν Ζάεφ, που αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα FAZ, που αριστερή δεν τη λες. Το αντίθετο.
Ελάτε όμως και λίγο στη θέση της ΝΔ. Δε φτάνει που μάλλον δε θα περικοπούν οι συντάξεις, έχει πάνω από 250 εκατομμύρια μη εξυπηρετούμενα χρέη και τα μισά της στελέχη φέρονται να εμπλέκονται σε σκάνδαλα. Τι να κάνει; Έχει βάλει τη Μαρία Σπυράκη να κάνει εκατό δουλειές η γυναίκα. Εκπρόσωπος Τύπου, Ευρωβουλευτής, hair stylist του Μητσοτάκη και "κατάσκοπος" σε ειδική αποστολή μυστικής διπλωματίας.
«Πήγα να πάρω καφέ δίπλα από το ευρωκοινοβούλιο, δεν θυμάμαι πού ακριβώς, πήγαινα να πάρω το τρένο», δικαιολογήθηκε η Μαρία Σπυράκη για την -τυχαία- συνάντηση με το Ζάεφ, που την έκρυψε και αυτή... κάτω από το μαξιλάρι της.
Το ότι στα πρακτικά των συμβουλίων αρχηγών της πΓΔΜ -που δημοσίευσε και η "Καθημερινή"- ο Ζαεφ μιλάει σαφέστατα για δύο συναντήσεις με την εκπρόσωπο Τύπου τη ΝΔ με εντολή Μητσοτάκη, αποδεικνύει απερίφραστα το πόσο σάπιο είναι το βασίλειο της νεοδημοκρατικής Δανμαρκίας και το πως αντιμετωπίζει την ελληνική κοινή γνώμη.
Μιλάμε για το κόμμα, που μόνο την τελευταία εβδομάδα: Η εκπρόσωπος Τύπου κάνει μυστική διπλωματία, γίνεται άρση ασυλίας ευρωβουλευτή για χρέη στο δημόσιο και ο αντιπρόεδρος είναι στις ΗΠΑ ψάχνοντας δικηγόρους για την υπόθεση Novartis. 
Μόνο την τελευταία εβδομάδα.
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου