Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ελληνοπρωτάνθρωποι επί δεινοσαύρων



«Καμία άλλη αρία φυλή δεν υπάρχει. Μόνο ο Ελλην». Ηλικίας 13 εκατ. ετών. Πάλι καλά, αποφεύγει να γιορτάζει τα γενέθλιά του. Θα ’πρεπε να σβήσει όλον τον ουρανό, αντί για κεράκια»
του Παντελή Μπουκάλα
Επιτέλους ήγγικεν ο καιρός να αποκαλυφθούν οι βραχογραφίες της σπηλιάς του Νταβέλη, στην Πεντέλη. Δεκαετίες προσπαθεί να τις αποκρύψει η κατεστημένη επιστήμη, για να μη μάθει η ανθρωπότητα το μέγα μυστικό. Οτι δηλαδή το γένος homo δεν εμφανίστηκε μόλις πριν από 2,3 εκατομμύρια χρόνια, όπως ισχυρίζονται οι παραδοσιακοί –και φυσικά ανθέλληνες– παλαιοντολόγοι, ο δε homo erectus δεν αποφάσισε να σταθεί στα πόδια του μόλις πριν από 1,3-1,8 εκατ. χρόνια.
Χοντροκομμένα ανθελληνικά ψέματα. Ευτυχώς μίλησαν οι βραχογραφίες. Και τι είπαν; Μα αυτό που δείχνουν: ευκνήμιδες πολεμιστές και χλαμυδοφόρους με σοφή λευκή γενειάδα επί δεινοσαύρων, που τους δαμάζουν μιλώντας τους σε... Γραμμική Ωμέγα. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι ενώ στον υπόλοιπο πλανήτη οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν πριν από 65 εκατ. χρόνια, στην ευλογημένη γωνιά μας επέζησαν ως υποζύγια «του Πρωτανθρώπου, που γεννήθηκε εδώ πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια». Και ποίος ο Πρωτάνθρωπος; Μα «ο Ελλην, ο λευκός, ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής. Καμία άλλη αρία φυλή δεν υπάρχει. Μόνο ο Ελλην». Ηλικίας 13 εκατ. ετών. Πάλι καλά, αποφεύγει να γιορτάζει τα γενέθλιά του. Θα ’πρεπε να σβήσει όλον τον ουρανό, αντί για κεράκια.
Τις περί αρχεγονελλήνων αριοανοησίες τις δίδασκε κάποια «θρησκειολόγος» στην επιχείρηση «Ελληνική Αγωγή» του κ. Αδώνιδος Γεωργιάδη. Στην ίδια σχολή όπου διδάσκει Φιλοσοφία ο κ. Λεωνίδας Γεωργιάδης, οι δε διδασκόμενοι μαθαίνουν ότι το «αγαπάω» «είναι σύνθετο από το “άγαν” και το “πάομαι” = κτώμαι». Δεν συμφωνεί κανένα λεξικό μ’ αυτήν την «ετυμολογία»; Ντροπή τους.
«Η κυρία κάνει μια ελεύθερη ομιλία. Αυτές οι απόψεις περί παλαιοντολογίας είναι γνωστές σε όσους ασχολούνται χρόνια και αποτελούν αντικείμενο διαμάχης επιστημονικής (βλ. Αρης Πουλιανός). Λογοκρισία θα κάνουμε;». Ετσι επιστημονικά και φιλελεύθερα αποστόμωσε ο κ. Γεωργιάδης τον Πάσχο Μανδραβέλη, που χαρακτήρισε «βλακώδη και δυσώδη αγωγή» τα λεγόμενα της «καθηγητρίας και συγγραφέως». Ελεος, κύριε αντιπρόεδρε της Ν.Δ. Ακόμα και ο Πουλιανός έμεινε στα 700.000 χρόνια, όταν χρονολογούσε τον Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων. Μέχρι τα 13.000.000 υπάρχει διαφορά. Ποια επιστήμη; Ποιος «συγκροτημένος και συστηματικός τρόπος» διδασκαλίας της αρχαιοελληνικής μυθολογίας, όπως φωνάζατε στην τηλεόραση, προπαγανδίζοντας τις διαλέξεις της κ. Βασιλείας Στεργιοπούλου, με τον τίτλο «Ωγυγία»; Mα τον Οδυσσέα και μα την Καλυψώ, εκτός από ιδεολογία, η αρχαιοκαπηλία είναι πρωτίστως ό,τι λέει το όνομά της: εμπόριο.
καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου