Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Αγωνιά η Τρέμη για τα «εξοχικούλια με τις πισίνες»



"Δίδυμο Αγωνιστών"

Η Όλγα Τρέμη, κατά τη διάρκεια της βραδινής εκπομπής που παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο, εξέφρασε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη την αγωνία του λαού για τον φόρο πολυτελείας, που προωθεί η κυβέρνηση, και την φορολογία στα «εξοχικούλια με τις πισίνες».
«Υπάρχει το ζήτημα με τις περίφημες πισίνες. Ξέρετε πόσοι μεσαίοι, να μην σας πως και μικρομεσαίοι μπορεί να έχουν χτίσει ένα εξοχικούλι και να έχουν και μια μικρή πισίνα…», είπε η Όλγα Τρέμη για να παρέμβει ο Νίκος Φίλης: «Και τι θέλετε να μου πείτε; Να τους συμπαρασταθώ;».
«Θέλω να πω πως αν αυτούς τους ελαφρύνετε  από τον ΕΝΦΙΑ και τους τα πάρετε από τον φόρο πολυτελείας… Ξέρετε γιατί μιλάμε; Μιλάμε για τη μεσαία τάξη», συνέχισε η παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η Αυγή, χαρακτήρισε ως «μπακατέλες» τα αυτοκίνητα 2.000 κυβικών και άνω, για να πάρει τη σκυτάλη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αρχικά υπερασπίστηκε πως δεν θα πρέπει να φορολογούνται τα αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού γιατί πέφτουν οι πωλήσεις τους και χάνει το κράτος. «Εμείς μιλάμε για προστασία των συντάξεων και ο κ. Γεωργιάδης μιλάει για προστασία του μεγάλου κυβισμού», σχολίασε ο Νίκος Φίλης.

tvxs



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου