Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Όλοι (μα όλοι) εναντίον της Ζωής


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος

Η ολομέτωπη επίθεση που δέχεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου τις τελευταίες εβδομάδες αποκτά άγρια (δημοσιογραφική) ομορφιά.
Δέχεται επίθεση από τα ΜΜΕ, ίσως επειδή επιμένει να θυμίζει σε όλους μας πως οι καναλάρχες δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους χρόνια τώρα.
Δέχεται επίθεση από τους δημοσιογράφους, ίσως επειδή τους λέει κατά πρόσωπο πως δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ιδίως οι τηλεοπτικοί. Ή, μήπως, έχετε εσείς ως τηλεθεατές διαφορετική εντύπωση;
Δέχεται επίθεση από τους βουλευτές και τους υπουργούς, ίσως επειδή προσπαθεί να είναι τυπική (πιθανότατα και περισσότερο από το... κανονικό) στη Βουλή των άδειων εδράνων και των νυχτερινών τροπολογιών.
Δέχεται επίθεση από τα Σώματα Ασφαλείας, ίσως επειδή τους εξήγησε (κατά πρόσωπο επίσης) πως η άποψή τους για τη... δημοκρατία και την... ασφάλεια είναι ολίγον τι... στρεβλή.  Παράδειγμα οι ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ που είναι γνωστό πόσο φανατικοί της δημοκρατίας και της τάξης είναι.
Δέχεται επίθεση και από το ΣΥΡΙΖΑ, ίσως επειδή τους κεντρίζει την αριστερή τους συνείδηση.
Δέχεται επίθεση από την Κεντροαριστερά της... ευθύνης, ίσως επειδή ειδικά αυτούς, θυμίζοντάς τους το παρελθόν, τους κάνει να μην μπορούν να κοιταχτούν στον καθρέφτη.
Δέχεται επίθεση -τέλος- και από την κυβέρνηση, ίσως επειδή δεν της επιτρέπει να κυβερνήσει διαφορετικά σε σχέση με τη λαϊκή εντολή που έχει πάρει.
Να δούμε πόσο θα αντέξει...

efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου