Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Οι... αυθόρμητοι δημοκράτες, αντιστασιακοί της Δεξιάς



"Στο αυθόρμητο κίνημα πρωταγωνιστούν καραμπινάτα στελέχη της Ν.Δ και ορισμένοι άλλοι εξέχοντες παράγοντες του διάσημου περσινού κινήματος «Μένουμε Ευρώπη», που υποστήριξε το ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή Ενωση πάση θυσία".
του Δημήτρη Τρίμη
Υπάρχει υποτίθεται μια αυθόρμητη παρέα που πριν λίγες βδομάδες σκέφτηκε ότι η πατρίς κινδυνεύει από την βορειοκορεάτικη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες μαθηματικά σε χρεοκοπία και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να καλέσει από τα social media το λαό να ξεσηκωθεί, απαιτώντας την παραίτηση της κυβέρνησης -και την επιστροφή της Δεξιάς στα πράγματα.
Στο αυθόρμητο κίνημα πρωταγωνιστούν καραμπινάτα στελέχη της Ν.Δ και ορισμένοι άλλοι εξέχοντες παράγοντες του διάσημου περσινού κινήματος «Μένουμε Ευρώπη», που υποστήριξε το ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή Ενωση πάση θυσία. Δικαίωμά τους. Και τον Αδωνι αρχηγό να κάνουν και με τους ακροδεξιούς και τους θρησκόληπτους σκοταδιστές να τα βρουν και όσες διαδηλώσεις «κατσαρόλας» θέλουν ας οργανώσουν.  Αλλά μη μας λένε ότι είναι ένα αυθεντικό λαϊκό κίνημα που αντιστέκεται στον ολοκληρωτισμό της Αριστεράς, του πρωθυπουργού Τσίπρα και του υπουργού Παιδείας Φίλη, συλλέγοντας μάλιστα άθλια, κατασκευασμένα και ανύπαρκτα επιχειρήματα και ρατσιστική αισθητική, κάνοντας την τρίχα τριχιά σύμφωνα με την ατζέντα των υπεύθυνων για τη χρεοκοπία της Ελλάδας (Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ) και της παραπαίουσας διαπλοκής.

Υ.Γ. Ευτυχώς, κάποιος έξυπνος άνθρωπος τούς μάζεψε και έτσι το πανάθλιο ρατσιστικό φωτογραφικό μοντάζ που δημοσιεύουμε πιο πάνω, έμεινε μόνο για λίγη ώρα στο twitter των οργανωτών του κινήματος και δεν υπάρχει πια. 
EFSYN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου