Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Μήπως αργήσατε λιγάκι σύντροφοι;;;



Λέμε τώρα.... Γιατί πέρασε καιρός από τότε, που τα σε διατεταγμένη υπηρεσία παπαγαλάκια χτύπησαν τηνΝάντια Βαλαβάνη... Και μπορεί η Νάντια να μην είναι "δική" σας αλλά είναι όλων μας για όλα αυτά, που αναφέρετε στο καθυστερημένο κείμενό σας... Γιατί η ταχύτητα αντίδρασης -στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων- είναι δείκτης της έντασης αυτής της ίδιας της αντίδρασης... Αντίθετα, όταν αφήσεις και περνάνε ώρες και μέρες, υπάρχει το δικαίωμα στην ελπίδα του λασπολόγου μπας και κάτι μείνει, κάτι κολλήσει... Δεν αφορά βέβαια αυτό την Νάντια... Αφορά όλους τους παροιμιώδεις μέσους ανθρωπάκους, που διατηρούν... την ψυχραιμία τους για να μην χάσουν τη περίοπτη θέση στον ...νυμφώνα...Αυτά τα καθυστερημένα αντανακλαστικά με την παρατεταμένη χροναξία είναι παλαιάς κοπής και παντελώς ύποπτα...
Αντιγράφουμε, χωρίς άλλα σχόλια, από τον ιστότοπο Nooz.gr 

Στήριξη στη Βαλαβάνη από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Τη στήριξή της στην πρώην αναπληρώτρια υπουργό Νάντια Βαλαβάνη, για την επίθεση που δέχεται, εξέφρασε η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σε ψήφισμά της που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου του κόμματος.
Συγκεκριμένα, στο ψήφισμα αναφέρεται ότι «η συντρόφισσα Νάντια Βαλαβάνη είναι γνωστή όχι μόνο στην Αριστερά αλλά ευρύτερα στον δημοκρατικό κόσμο για τους κοινωνικούς και πολιτικούς της αγώνες από την εποχή της δικτατορίας μέχρι σήμερα» και πως «η προσπάθεια σπίλωσής της από πρόσωπα και έντυπα, τα οποία κινούνται στις πιο σκοτεινές και επικίνδυνες για τη δημοκρατία περιοχές της δημοσιότητας, αποσκοπούν, από τη μια, να τραυματίσουν την ίδια και, από την άλλη, να δηλώσουν την ετοιμότητά τους να επιτεθούν σε αγωνιστές/τριες της Αριστεράς που αντιστρατεύονται τις επιδιώξεις τους».
«Υπερασπιζόμαστε τη συντρόφισσα Νάντια Βαλαβάνη απέναντι στις αήθεις επιθέσεις και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και εκτίμησή μας στο πρόσωπό της» καταλήγει το ψήφισμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
http://faiakas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου