Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Γ. Κατρούγκαλος: «Οι καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες είναι οι πρώτες αδικίες που θα διορθωθούν»

Γ. Κατρούγκαλος: «Οι καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες είναι οι πρώτες αδικίες που θα διορθωθούν»
Για την επαναπρόσληψη των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών και των σχολικών φυλακών που απολύθηκαν λόγω διαθεσιμότητας δεσμεύθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι θα ανακληθούν οι απολύσεις στο Δημόσιο που προήλθαν από το μέτρο της διαθεσιμότητας ή κρίθηκαν αντισυνταγματικές.
«Οι καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες είναι οι πρώτες αδικίες που θα διορθωθούν» είπε.
Για το μέτρο της αξιολόγησης, ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε ότι η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στην κατάθεση πρότασης και τόνισε ότι «η μεταρρυθμιστική προσπάθεια θα πρέπει να είναι έτοιμη τις πρώτες 100 ημέρες».
Για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «θα ισχύσει ό,τι ισχύσει και για τις άλλες περιπτώσεις εργαζομένων που προανέφερα».
«Επιστροφή στην ΕΡΤ δε σημαίνει επιστροφή στην ΕΡΤ πριν το μαύρο, αλλά στην ΕΡΤ που ακολούθησε το μαύρο» σημείωσε ως προς τη λειτουργία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης και πρόσθεσε ότι ως προς τον έλεγχό της, σκοπός είναι «η ΕΡΤ να ελέγχεται από την κοινωνία και όχι από κάθε κυβέρνηση ανάλογα με τα συμφέροντά της».
http://www.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου