Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ο Θέμος πήρε το «τρίκυκλο»



Τι να τα κάνεις πλέον τα τρίκυκλα και τους "Γκοτζαμάνηδες" όταν υπάρχει ο Θέμος Αναστασιάδης και η απελπισμένη διαπλοκή που μαζί με τον πολιτικό της βραχίονα (τα κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα), προσπαθούν να «φουντώσουν» τον εθνικισμό και να γκρεμίσουν κάθε δημοκρατική αντίσταση στη χώρα.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Το χθεσινό άρθρο του Θέμου Αναστασιάδη στο protothema.gr είναι ίσως το πλέον χαρακτηριστικό μιας πολύ επικίνδυνης (εκ)τροπής που έχει πάρει η ιστορία... επαναλαμβανόμενη ως -επικίνδυνη- φάρσα.
"Κέρματα και κρεμάλες για τον προδότη Αλέξη Τσίπρα", είναι ο τίτλος του κειμένου, του “σοβαρού Στέφανου Χίου”. Και όμως ο τίτλος είναι μετριοπαθής μπροστά σε αυτά που γράφει μέσα ο "πλυντηριάρχης" των νεοναζί
"Κανείς συριζαίος δε θα είναι ασφαλής εφ εξής στην ελληνική γη", προειδοποιεί ο "Μακεδονοκομιστής" Θέμος, στον πηρύνα του χρυσαυγίτικου μανιφέστου του.
Ο άνθρωπος με τις μαύρες σακούλες, στην κυριολεξία εντυπώνει και δίνει μια πιο ολοκληρωμένη "ιδεολογική" μορφή, στο αντιδημοκρατικό παραλήρημα Μπαρμπαρούση, που ζητούσε πραξικόπημα μέσα στη Βουλή.
Το άρθρο του Θέμου βέβαια δεν ήταν «ατάκτως και αυθορμήτως ατελείς λεκτικές υπερβολές και άτυχες εκφράσεις, που οφείλονται στη θυμική του έξαρση». Έγραψε ακριβώς αυτά που ήθελε να γράψει και μάλιστα από την ώρα που βγήκε στον "αέρα" της ιστοσελίδας, το άρθρο διορθώθηκε αρκετές φορές, ίσως και με προτροπές των νομικών συμβούλων της εταιρείας. Οι φασίστες, βλέπετε, δεν είναι απλά καθάρματα. Είναι δειλά καθάρματα. Κοινώς, «κότες».
Ο Θέμος Αναστασιάδης, με το άρθρο του δεν κάνει τίποτα λιγότερο από το να καλεί στη δημιουργία "Εθνικιστικής Πολιτοφυλακής" (militia) και δεν είναι ο μόνος, καθώς τα "τάγματα εφόδου" αυξάνονται δραματικά το τελευταίο διάστημα.
Αυτός όμως ο κύριος (με τα 5 εκατομμύρια σε πεντακοσάρικα σε μαύρες σακούλες) είναι αυτός που κάνει κριτική κάθε Κυριακή απ' το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και εκβιάζει από επιχειρηματίες μέχρι πολιτικούς.
Όχι, η παραπάνω πρόταση δεν ανήκει σε κάποια προσωπική εκτίμηση. Το έχει δηλώσει, επί λέξει, η Ντόρα Μπακογιάννη σε προεκλογική της ομιλία ως πρόεδρος της ΔΗΣΥ.
Εμείς απλά να συμπληρώσουμε πως... αυτός ο κύριος -που λέει και η Ντόρα- χρηματοδοτούσε την υπερδανεισμένη εφημερίδα του με λεφτά από την ίδια οφσόρ που χρηματοδότησε, εντελώς τυχαία και επιχειρηματικές δραστηριότητες της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου