Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Αλήτης ο σεισμός; Να πάρει θέση ο Τσίπρας



Ο σεισμός των 5,3 Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα βορειοδυτικά της Χαλκίδας έδωσε το έναυσμα για συζητήσεις και διαφωνίες των σεισμολόγων. 

Τα τηλεπαράθυρα πήραν φωτιά, ταρακουνημένα από τα Ρίχτερ, και οι παρελαύνοντες σεισμολόγοι καλούνται να απαντήσουν στο καυτό ερώτημα:
Ήταν κύριος ο σεισμός;
Οι αναλύσεις δίνουν και παίρνουν, ενώ πολλοί επιστήμονες κρατούν επιφυλάξεις για το αν μπορεί ο σεισμός να χαρακτηριστεί κύριος.
Υπάρχει απάντηση!
Δεν μπορεί ο σεισμός να είναι κύριος, κύριοι!
Η ισχυρότερη πιθανότητα είναι να πρόκειται για σεισμό... αλήτη. Με τον ΣΥΡΙΖΑ που μπλέξαμε, ακόμα και οι σεισμοί είναι χαμίνια, χωρίς ευπρεπή ενδυμασία, χωρίς γραβάτα, με γεωλογικά χαρακτηριστικά Ζάμπια!
Με τι μούτρα θα εμφανιστούμε σε εταίρους και δανειστές με τέτοιο σεισμό; Έτσι περιμένουμε να βγούμε στις αγορές; Η κυβέρνηση κατάντησε ακόμα και τους σεισμούς μπας κλας.
Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ με τις ακραίες θέσεις έχουν διαταράξει τη σεισμική δραστηριότητα στον ελλαδικό χώρο. Πρέπει να βγει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και να πάρει υπεύθυνη θέση και να βάλει τους ακραίους στη θέση τους.
Σημείωση: Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι απόσπασμα απο ανακοίνωση του Ποταμιού, ανάλυση του Μπάμπη Παπαδημητρίου ή απλώς εισαγωγή της Τρέμη σε δελτίο ειδήσεων στο Μεγάλο Κανάλι..
παπαλάμραινα
 https://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου