Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Νέα δράση παράκαμψης μεσαζόντων από το Εναλλακτικό Εργαστήρι Κέρκυρας


bigfishlittlefish

Η Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων του Εναλλακτικού Εργαστηρίου Κέρκυρας ξεκινά πάλι νέα δράση. Συγκεκριμένα θα φέρει  φασόλια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αλλά και λίγο μέλι για όσους το ζήτησαν και δεν πρόλαβαν στην προηγούμενη διανομή
Φόρμα παραγγελίας
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Εναλλακτικού Εργαστηρίου, "άνοιξε" η Φόρμα Παραγγελίας για
α) Φασόλια Γίγαντες (4ευρώ/κιλό), Μέτρια, Ψιλά και Μπαρμπούνια (3 ευρώ/κιλό) απο τη Δράμα και
β) Μέλι ελατήσιο (7,50 ευρω/κιλό)
Η δράση αναμένεται να υλοποιηθεί το Σάββατο 23/11 ή 30/11/2013 εφόσον συγκεντρωθεί η ελάχιστη παραγγελία που έχει ζητήσει ο παραγωγός.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Εναλλακτικού Εργαστηρίου και  στην επιλογή Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων θα βρουν τη Φόρμα Παραγγελίας, όπου μπορούν να δώσουν την παραγγελία τους και να κάνουν τις παρατηρήσεις τους.
http://enallaktikoergastiri.org/x-m/forma/
Μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με την Ομάδα, στη διεύθυνση: xwrismesazonteskerkyras@hotmail.gr

Συνάντηση ομάδας εφημερίδας
Την Πέμπτη 14/11 στις 21:00 μ.μ. θα συναντηθεί η ομάδα εφημερίδας του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου στον Πλου, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να συμμετάσχει. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ρεπορτάζ για το καινούργιο φύλλο  καθώς και οι αρμοδιότητες του κάθε μέλους της ομάδας.
Νέα μαθήματα
Ξεκινούν τα μαθήματα Φυσικής Γυμνασίου κάθε Παρασκευή  19:00 μ.μ. και Χημεία Γυμνασίου, κάθε Πέμπτη  20:00 μ.μ. Πληροφορίες στο Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι (τηλ: 6945412620, Τετάρτη- πέμπτη- Παρασκευή 17:00-21:00 μ.μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου