Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Εναλλακτικό Εργαστήρι Κέρκυρας-Προσφορά γνώσης στην τοπική κοινωνία



Αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου ξεκινούν για πέμπτη συνεχή χρονιά, τα δωρεάν μαθήματα που παρέχει το Εναλλακτικό Εργαστήρι Κέρκυρας, στην τοπική κοινωνία. 
Πρόκειται για σημαντικότατη πρωτοβουλία εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης, που δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης σημαντικών γνωστικών αντικειμένων σε όσους το επιθυμούν. Πρωτοβουλία ιδιαίτερα χρήσιμη για την περίοδο της κρίσης που διανύουμε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ 

Ως ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου ορίζεται η Τετάρτη 23/10/2013. Οι αίθουσες που θα γίνονται φέτος τα μαθήματα είναι  οι εξής: 3,5,6,7 και ο χώρος πολλαπλών χρήσεων. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα  και πιο συγκεκριμένα προστέθηκε άλλη μία γραμμή σε αυτό όπου αναγράφεται το όνομα της αίθουσας που θα γίνεται το εκάστοτε μάθημα. Ακόμη, προστέθηκαν άλλα δύο νέα μαθήματα, το Γαλλικά Β και το Πληροφορική Α. Οι εγγραφές για τα μαθήματα αυτά θα γίνουν την Παρασκευή 25/10 6-7 μ.μ. και 7-8 μ.μ. αντίστοιχα. Σημειώνεται  ότι λόγω ενός προβλήματος  που προέκυψε με το μάθημα των Ρωσικών,  αντί Παρασκευής, αυτό θα πραγματοποιείται  την Πέμπτη 6-7 μ.μ. (Ρώσικα Α1) και 7-8 μ.μ. (Ρώσικα Α2).  Παρά την αλλαγή αυτή, παρακαλούνται όλοι  οι μαθητές που γράφτηκαν στο μάθημα αυτό  να παραβρεθούν αυτήν την Παρασκευή 25/10 στην διαδικασία της κλήρωσης (γράφτηκαν 190 άτομα και το ανώτατο όριο μαθητών που είχε θέσει η διδάσκουσα ήταν 35 σε κάθε τμήμα). Γενικότερα,  οι εγγραφές ξεπέρασαν τα  1.500 άτομα, γεγονός που μας δίνει μεγάλη δύναμη για την συνέχεια και τον μακρύ δρόμο προς την  οικοδόμηση μιας κοινωνίας με οδηγό την αλληλεγγύη

προγραμμα allagh-page0001 (1)

http://enallaktikoergastiri.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου