"Αυτό θα πει δημοσιογραφία από το μέλλον!", ήταν το σχόλιο της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου στο νέο «αποκαλυπτικό ρεπορτάζ» του Πρώτου Θέματος για τις πιέσεις που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία και το πολυνομοσχέδιο. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η υπουργός δέχτηκε «καταιγισμό» ερωτήσεων που την έφεραν σε «δύσκολη θέση». Μικρή λεπτομέρεια… η Έφη Αχτσιόγλου σήμερα δεν πήγε στη Βουλή. 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το Πρώτο Θέμα στο «αποκαλυπτικό» του ρεπορτάζ από τη σύσκεψη: «Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για τα ύψη των εισφορών και επιφυλάχθηκε να εξηγήσει με λεπτομέρειες, απαντώντας πως δεν είναι έτσι όπως υπολογίζουν οι ενώσεις και οι φορείς».
«Μόλις ενημερώθηκα από το "Πρώτο Θέμα" για το τι συζητήθηκε σε σύσκεψή με βουλευτές, στην οποία "συμμετείχα". Μικρή λεπτομέρεια… η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο. Αυτό θα πει δημοσιογραφία από το μέλλον!» έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook η κ. Αχτσιόγλου.
Δεν μπορεί... για να το λέει το Πρώτο Θέμα κάπως έτσι θα έγινε. Εξάλλου το έχει «αποδείξει»... πολλάκις. 
Το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος 
Και η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου