Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Απόβαση στην Κύπρο...


Κύπρος - εκλογές

του Δημήτρη Τρίμη
Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία για την αληθινή ταυτότητα του νεοεισερχόμενου στην Κυπριακή Βουλή πολιτικού σχηματισμού με το όνομα «Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο» (ΕΛΑΜ), με δύο βουλευτές καθώς έλαβε το 3,71% των ψήφων -όσων πολιτών βεβαίως πήγαν έως τις κάλπες. Και φέτος στην Κύπρο των 543.000 ψηφοφόρων, η αποχή έφτασε 33,3%.
Πίσω από το φαινομενικά αθώο προεκλογικό του σλόγκαν «Κάθαρση - Δικαιοσύνη - Αξιοπρέπεια», το ΕΛΑΜ κρύβει το ναζιστικό παράρτημα της «Χρυσής Αυγής» στο νησί. Στις ιδεολογικές του άλλωστε αρχές, όπως τις διαβάζουμε στην ιστοσελίδα τους, οι Κύπριοι ναζί δεν κρύβουν τα περί φυλής, αίματος, τιμής και φύρερ: Ιδού ορισμένες: «Ο Εθνικιστής έχει συνταυτισμένη την ύπαρξη του με το Έθνος του και την Φυλή του».
«Βασικό στοιχείο στον τρόπο της ζωής του είναι η Τιμή. Ο Εθνικιστής πρέπει να τα θυσιάζει όλα για το Έθνος του και την Φυλή του». «Αυτό που τον συνδέει με την Φυλή του είναι το Ιδανικό, το αιμάτινο ποτάμι».
«Κάθε Αγώνας θέλει τον Αρχηγό του. Αυτός είναι ο υπεύθυνος του σκοπού για την διεξαγωγή του. Για να πάει μπροστά ο Αγώνας, πρέπει όσοι δέχονται διαταγές να τις εκτελούν τυφλά και χωρίς συζήτηση».
Ο σημερινός πρόεδρος (φύρερ) του Ε.ΛΑ.Μ είναι ο Χρίστος Χρίστου.
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου