Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ;



Το να μιλάνε για τα αυθαίρετα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είναι σαν να πουλάνε καραμέλες έξω από σχολεία οι παιδεραστές… να μην τους ελέγχει κανείς και να κόβουν και απόδειξη.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Το "αυθαίρετο" κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το δυσθεώρητο οικονομικό χρέος των 200 εκατομμυρίων ευρώ, δεν αρκείται μόνο στην τυμβωρυχία των νεκρών της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική. 
Αντί να κρύβονται και να απολογούνται για τις διαχρονικές ευθύνες του πελατειακού κράτους που δόμησαν με συνέπεια, έχουν βγάλει τα "μαντρόσκυλα", όπως ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, να γαβγίζουν και να απειλούν για «κλωτσιές και δρόμο».
Μιλάμε για τον σημερινό Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, ο οποίος ένα μήνα πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ως ανεξάρτητος βουλευτής -μαζί με άλλους δύο βουλευτές της ΝΔ- είχαν καταθέσει τροπολογία με την οποία ζητούσαν να ανασταλούν οι κατεδαφίσεις και η εκτέλεση προστίμων βεβαιωμένων πράξεων κατεδαφίσεων.
Ο Βασίλης Οικονόμου επανήλθε μάλιστα το 2016, ζητώντας να εξαιρεθούν από τους δασικούς χάρτες 23 περιοχές του Μαραθώνα, μεταξύ των οποίων και το Μάτι, ρωτώντας τους αρμόδιους υπουργούς «πώς σκοπεύετε να επιλύσετε το εν λόγω θέμα, που αφορά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα;». Όλα αυτά φυσικά, θυσιάζοντας την πολιτική προστασία και το περιβάλλον, στο βωμό της εξυπηρέτησης του πελατειακού κράτους
Χθες, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, απευθυνόμενη προφανώς σε μια γυάλα από χρυσόψαρα, κατάφερε να κρύψει τέσσερις δεκαετίες εγκληματικής δράσης... κάτω απ' το μαξιλάρι της. Η Μαρία Σπυράκη δήλωσε πως «οι κατεδαφίσεις έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και 3 χρόνια». 
Πάλι καλά να λέτε. Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει γίνει τόσο δεύτερη φύση τους, που η Μαρία Σπυράκη θα μπορούσε, χωρίς καμία ηθική αναστολή, να κατηγορήσει τον Τσίπρα ότι τον στηρίζει μεγαλοεπιχειρηματίας, κατηγορούμενος για εμπορία ηρωίνης.
Βλέπετε, το κυριότερο επιχείρημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της πασοκικής συνιστώσας τους, είναι ότι σε 3,5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να καταπολεμήσει το "αυθαίρετο" κράτος-τέρας που έστηναν με στοργή και φροντίδα επί 44 χρόνια οι πολιτικοί απατεώνες και συγκεκριμένα "τζάκια", που χρεοκόπησαν, με σύστημα, τη χώρα.
Το να μιλάει για τα αυθαίρετα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είναι σα να πουλάνε καραμέλες έξω από σχολεία οι παιδεραστές… να μην τους ελέγχει κανείς και να κόβουν και απόδειξη.
ΥΓ. Η κεντρική φωτογραφία έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Το χαμόγελο του προέδρου της ΝΔ και της Μαρίας Σπυράκη... ούτε ύαινες μπροστά σε κουφάρι αντιλόπης. 
ΥΓ 2. Στις 11 Μαΐου 2011, ο τότε ακροδεξιός πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, υποσχόταν μέσω του "Ζάπειο 2", νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. Στις πρώτες θέσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το γνωστό γεμάτο, αυτοπεποίθηση και σπιρτάδα βλέμμα του.

koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου