Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Είναι η Ράνια αριστερή;



Η απάντηση είναι όχι. Διότι, αν είσαι πραγματικός αριστερός, δεν δέχεσαι να πάρεις επίδομα ενοικίου την ίδια στιγμή που ψηφίζεις περικοπές στη μεγάλη πλειονότητα του κόσμου (του κοσμάκη;).
Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος 
Πολύ δε περισσότερο όταν διαθέτεις και μεγάλη περιουσία. Γιατί, διάολε, αν έχεις σπίτι με πισίνα (και καλά κάνεις και το έχεις) δεν δέχεσαι οποιοδήποτε επίδομα ενοικίου. Διότι όταν έχεις προσωπικές καταθέσεις μισού εκατομμυρίου αρνείσαι τα 1.000 ευρώ της επιδότησης. Μιλάμε για ψιλικατζίδικα πράγματα άλλωστε.
Είναι θέμα περιουσίας η... Αριστερά; Αν ο άλλος είναι πλούσιος σημαίνει πως δεν είναι αριστερός; Φυσικά και όχι. Δεν θεωρώ μη αριστερή την κ. Ράνια Αντωνπούλου επειδή διαθέτει μεγάλη περιουσία.
Τη θεωρώ μη αριστερή που δεν είχε την ευαισθησία να αφήσει στην άκρη αυτό το (νόμιμο!) επίδομα ενοικίου. Και τη θεωρώ μη αριστερή που παραμένει ακόμα στη θέση της πετώντας στα σκουπίδια το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς πετώντας το βορά στα σκυλιά (της Δεξιάς).
Οχι τίποτε άλλο, μας αφαιρεί κι επιχειρήματα στις συζητήσεις μας με τους (νεο)φιλελέ... Καταπίνουμε εμείς τη γλώσσα μας επειδή η αναπλ. υπουργός αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας ήθελε διαμέρισμα στο Κολωνάκι (... πληρωμένο). 
πηγή:efsyn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου