Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Τι εννοείς, Βίρνα; Τα είπε αυτά ο Άδωνις;



Παπαλάμπραινα
 Δεν είναι νούμερο της παλιά καλής επιθεώρησης, σκηνή φαρσοκομωδίας του παλιού κινηματογράφου, επεισόδιο από σίριαλ με «τραβηγμένους» διαλόγους και σενάριο. Είναι η ομιλία του αντιπροέδρου του ΝΔ στο 11ο Συνέδριό της. Η «προσωπική επιλογή» Μητσοτάκη έδωσε ρεσιτάλ ψευδολογίας, επιβαιώνοντας τη φήμη του καλού υπηρέτη του όποιου αρχηγού του, από ΛΑΟΣ μέχρι ΝΔ. Ο Άδ. Γεωργιάδης απευθύνθηκε στους συνέδρους, αλλά και την κοινωνία, ωσάν να επρόκειτο για τηλεθεατές, υποψήφιους αγοραστές νανογιλέκων. Η ομιλία τα είχε όλα και προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα...
Αγωνία
Επιστρατεύοντας όλο τον γκεμπελισμό του, ο παραγωγός fake news επιδόθηκε στο αγαπημένο του... σπορ, στην επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «ήταν το εργαλείο της Τρόικας για να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά»
Δεν αποκλείεται ο τηλεπωλητής με αυτό το δείγμα γραφής να ευελπιστεί να περάσει σε άλλο τηλεοπτικό αντικείμενο, αυτό της συγγραφής σεναρίων για καθημερινά σίριαλ. Αναμένουμε, λοιπόν, με αγωνία αν θα βρεθεί κανάλι να του προτείνει συμβόλαιο.
Φαντασία στην αμνησία
Ο αντιπρόεδρος, απευθυνόμενος σε βαριά πάσχοντες από αμνησία, έκανε αποτίμηση της δεκαετίας προκειμένου να στοιχειοθετήσει ότι η ένταξη στα μνημόνια δεν ήταν ευθύνη της ΝΔ. «Όταν ακούμε τον κ. Τσίπρα να κατηγορεί τη ΝΔ για όσα έχουν συμβεί είναι μία τεράστια συκοφαντία. Η ΝΔ έχει κάνει σφάλματα αλλά υπήρξε πάντα στην σωστή πλευρά της ιστορίας. Μας κατηγορεί ο κ. Τσίπρας "εσείς που καταστρέψατε την Ελλάδα, που επί των ημερών σας η χώρα έχασε το ΑΕΠ 25% και οι άνεργοι έφθασαν στο 1,5 εκατ.". Ουδέν ψευδέστερο. Όταν το ακούνε οι νεοδημοκράτες πρέπει να εξεγείρονται» είπε και χιλιάδες νανογιλέκα δάκρυσαν και η υπερφυσική τους δύναμη πολλαπλασιάστηκε. 
Ακροδεξιά αγάπη μόνο
«Δεν πρέπει να αφήνουμε τους Συριζανέλ να μονοπωλούν την κοινωνική ευαισθησία. Η αριστερά αγαπάει τον λαό στα λόγια, εμείς αγαπάμε τον λαό στα έργα. Περιμένουμε εμείς τον Τσίπρα να μας πει να βοηθήσουμε τον ελληνικό λαό;» είπε ο Άδωνις και ένα αεράκι από παραδεισένια νησιά διαπέρασε το Συνέδριο, καλώδια Siemens έγιναν μίσχοι και άνθισαν πάνω τους ευωδιστές μανόλιες που τα στελέχη της ΝΔ ευελπιστούν να στείλουν σε όσους απολύσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εφόσον υπάρξει...
Όνειρα γκεμπελικής νυκτός
Ο Άδ. Γεωργιάδης κράτησε τα καλύτερα σενάρια για το τέλος και απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητοστάκη είπε: «Όταν γίνετε πρωθυπουργός οι φοιτητές μας δεν θα φοβούνται να πάνε στο Πανεπιστήμιό τους», εννοώντας φυσικά ότι αυτά θα έχουν απαξιωθεί επιμελώς, δίνοντας τη θέση τους σε «ασφαλή» ιδιωτικά. «Πρέπει να γίνουν σύντομα εκλογές, να μη χαθεί ούτε μία ψήφος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει την εντολή για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να βγει η Ελλάδα από τον βούρκο» τόνισε ο αντιπρόεδρος λασποπροπαγάνδας, ελπίζοντας και σε ένα συμβόλαιο με το Χόλιγουντ για ένα τέτοιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας γραμμένο στην ταμπλέτα του.
left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου