Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Ο Άδωνις ψάχνει για σκόρδα;του Μ.Λ.
Κι εκεί που λες ότι από τον απίθανο αντιπρόεδρο τα έχεις δει και τα έχει ακούσει όλα, τσουπ, πετάει ακόμια μία τουιτερορουκέτα και σε αποτελιώνει...
Ο λόγος για τον Άδ. Γεωργιάδη, τον έναν και μοναδικό αντιπρόεδρο, που νιώθει ανήσυχος για την εκλογή Μακρόν επειδή του ευχήθηκε ο... γρουσούζης Τσίπρας!
Ναι, αυτό έγραψε ο Άδωνις στο twitter!
«Η στήριξη του γρουσούζη @atsipras στον Μακρόν είναι ο μοναδικός λόγος ανησυχίας για την απαραίτητη εκλογή του...».
 Xιούμορ θα πει κανείς. Φτηνό, θα απαντήσουμε. 
Αλλά, αν ήθελε να κάνει χιούμορ, γιατί δεν προτίμησε τον αρχηγό του και τα δικό του τουίτ, που... έκαψε τον Φιγιόν; 
Βλέπετε εμείς άλλα πράγματα μπορεί να τα ξεχνάμε, επετείους και γενέθλια ποτέ! Και σκάνδαλα επίσης...
Θα μπορούσε, λοιπόν, αν πραγματικά φοβάται «το κακό το μάτι», να ζητήσει από τον συνάδελφό του, Ν. Δένδια, που είναι θαυμαστής της αείμνηστης Βασιλειάδου, της «Κυράς μας της μαμής», να του δώσει συνταγές για ξεματιάσματα, ματζούνια και ματόχαντρα. Με τις νέες τεχνολογίες μπορεί να ξεματιάσει τον Μακρόν και μέσω ταμπλέτας...
Αποτέλεσμα εικόνας για βασιλειαδου μαμη
Στο κάτω κάτω, λαϊκές αγορές υπάρχουν, σκόρδα πουλιούνται άφθονα. Ας πάει να πάρει μια πλεξούδα να τη στείλει στον Μακρόν, να τον καταστήσει αλώβητο από τη γρουσουζιά του Τσίπρα.
Γιατί το ότι απεχθάνεται τη Λεπέν ο νοσταλγός της 21ης Απριλίου, Άδωνις, το έχουμε σίγουρο. Φανταζόμαστε ότι τρέμει προ του κινδύνου να καταλάβει τον γαλλικό θώκο μια... σοσιαλίστρια, όπως χαρακτήρισε ο πολιτικός «αδελφός» του Μ. Βορίδης τη φίλη του Μαρίν.
left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου