Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Η δυστυχία του να είσαι ... Νίκος ΔήμουΞέρεις, δεν είναι κακό να μην συμπαθείς έναν πολιτικό. Ούτε πολιτικά, ούτε σε ανθρώπινο επίπεδο. Ως διανοούμενος όμως ο Νίκος Δήμου θα έπρεπε να έχει έναν πιο πολιτικό λόγο. Η σημερινή του επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι τόσα χρόνια στο κολέγιο Αθηνών - ως μαθητής - τόσα βιβλία, σλόγκαν, επιτυχίες μετά δεν έχει μάθει ούτε τα βασικά: την ευγένεια.
Toυ Γιάννη Καφάτου 
Ας δούμε τα δεδομένα με το άθλιας αισθητικής τιτίβισμα του: "Αν ο Αλέξης αντί για την κνίτισα Περιστέρα είχε ερωτευθεί την καθηγήτριά του, ίσως είχε γίνει ο Έλληνας Μακρόν. Τώρα όμως έμεινε αμόρφωτος."
Τι μας λέτε κύριε Δήμου, εσείς ως τέρας μορφώσεως θεωρείτε μια "κνίτισσα" εξ' ορισμού αγράμματη; Και ποιος σας δίνει το δικαίωμα να αποκαλείτε μια κυρία με τον πολιτικό της προσανατολισμό (που δεν γνωρίζουμε αν είναι ή δεν είναι και τέλος πάντων ελπίζουμε ότι ζούμε σε μια κοινωνία που τουλάχιστον ένας διανοούμενος, συγγραφέας, αρθρογράφος, κλπ που είστε εσείς δεν χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο με βάση τα πολιτικά του "πιστεύω".)
Θέλετε να χτυπήσετε τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό ή και ως άνθρωπο; Μπράβο και εβίβα σας! Χτυπήστε τον σαν χταπόδι! Κάντε το με επιχειρήματα που αφορούν τον ίδιο. Είναι πολιτικός και θα μάθει να αντέχει την πολιτική κριτική.
Η πορεία σας στη διαφήμιση, στο ...σλογκανίζειν μάλλον σας επιτρέπει να κεντήσετε σε 120 χαρακτήρες, αλλά φαίνεται πώς ο χαρακτήρας σας δεν το επιτρέπει. 

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Δήμου όταν ο άνθρωπος που εσείς εκτιμάτε ζητάει την ψήφο του δεν ρωτάει τι σπούδασε αλλά τον παρακαλάει να τον ψηφίσει και για αναλογιστητε ότι όσο δυνατή είναι ή ψήφος του ασήμαντου ακριβώς το ίδιο δυνατή είναι και η δική σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή