Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Γελάει ο κόσμος με το χρεοκοπημένο ΒΗΜΑ που παριστάνει τον... «Ριζοσπάστη»


Το ΒΗΜΑ μιμείται τον Ριζοσπάστη

“ Η απόλυτη γελοιοποίηση της ναυαρχίδας της Δεξιάς ”

Του Καναλάρχη 
Ο πανικός που επικρατεί στα Μαυσωλεία της διαπλοκής εξαιτίας της διαφαινόμενης συντριβής της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλο είναι πλέον εμφανής και έκδηλος. Η συνεπής, πλέον, ναυαρχίδα της Δεξιάς, το χρεοκοπημένο ΒΗΜΑ , ανακάλυψε "έρωτα του Αλέξη Τσίπρα με την πλουτοκρατία". Ποιο; Το ΒΗΜΑ!!! Που καταβάλλει απέλπιδες προσπάθειες να διασώσει τους υπηρετικό προσωπικό των δανειστών, των τραπεζιτών και βέβαια της πλουτοκρατίας.
Να μας πει το ΒΗΜΑ, καλύτερα, πριν βαφτίσει "ρεπορτάζ" την κυβερνητική προπαγάνδα, για τους θλιβερούς επαίτες των media που έστησαν αντίσκηνα μετά τις εκλογές του 2012 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ώστε να εισπράξουν τα ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο πλαίσιο της διεξαγωγής της "εκστρατείας του τρόμου" σε βάρος του ελληνικού λαού.
Ευτυχώς κανένας δεν τους πιστεύει πια. Τα απαξιωμένα έντυπα της διαπλοκής θα βυθιστούν παρέα με τους ακροδεξιούς που διαλύουν συνειδητά τη χώρα τα τελευταία χρόνια.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όσο το ΒΗΜΑ συνεχίζει τη δουλειά του η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζει.
ΥΓ: Στο ΒΗΜΑ είναι φανερό ότι παίρνουν ιδέες από τον Ριζοσπάστη, αλλιώς δεν εξηγείται η χρήση της λέξης "πλουτοκρατία" από τα δεκανίκια των πλουτοκρατών  και μάλιστα σε πρωτοσέλιδο τίτλο.
ΥΓ1: Καμιά φορά είναι καλύτερο, κάτι γερασμένα παλικάρια να βγαίνουν στη σύνταξη, παρά να παριστάνουν τους κλόουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου