Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Την Παρασκευή στην "Ανουντσιάτα", Εκδήλωση - Διαμαρτυρία - Συναυλία ενάντια στο καταστροφικό ξεπούλημα του Αεροδρομίου Κέρκυρας

aerodromio pano 24

Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, πραγματοποιείται στην πλατεία Οκαζιόν (Ανουντσιάτα),  Εκδήλωση - Διαμαρτυρία - Συναυλία ενάντια στο καταστροφικό ξεπούλημα του Αεροδρομίου Κέρκυρας, σε συνέχεια της Ανοικτής σύσκεψης φορέων και συλλογικοτήτων του νησιού, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Βουλευτή Στέφανου Σαμοίλη, του Περιφερειάρχη Ι. Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου και του Δημάρχου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΜΟΙΛΗ

“Εκδήλωση - Διαμαρτυρία - Συναυλία 

ενάντια στο καταστροφικό ξεπούλημα του Αεροδρομίου Κέρκυρας”
Στην ανοιχτή σύσκεψη φορέων και συλλογικοτήτων του νησιού την 02-10-14 στο Εργατικό Κέντρο, ψηφίστηκε ομόφωνα το ψήφισμα που κατέθεσαν ο βουλευτής της Κέρκυρας Σ. Σαμοΐλης, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Θ. Γαλιατσάτος και ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος, για την αδικαιολόγητη αποκρατικοποίηση των Περιφερειακών Αεροδρομίων και ειδικότερα την καταστροφική ιδιωτικοποίηση του Κρατικού Αερολιμένα Κέρκυρας.
Από αυτήν την σύσκεψη - υπό το επιτακτική ανάγκη της άμεσης πίεσης προς το ΤΑΙΠΕΔ και τους επίδοξους επενδυτές - προέκυψε και η δέσμευση όλων για μια πρώτη εκδήλωση / διαμαρτυρία που θα αποτελέσει τη σπίθα για τη δημιουργία ενός μετώπου αντίστασης στο δρομολογούμενο ξεπούλημα της δημόσιας γης και των κρατικών αναπτυξιακών υποδομών. Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι δεν θα επιτρέψουμε να συντελεστεί ένα έγκλημα που αγνοεί προκλητικά τη βούληση της πλειοψηφίας του λαού.
Οι θεσμικοί φορείς και οι συλλογικότητες που συμμετείχαν στη σύσκεψη, με πρωτοβουλία του Σ. Σαμοΐλη, του Θ. Γαλιατσάτου και του Κ. Νικολούζου, καλούν τους πολίτες της Κέρκυρας στην πλατεία Οκαζιόν την Παρασκευή 17-10-14 στις 6μμ, να ενώσουν τις φωνές τους απέναντι σε ό,τι υποθηκεύει το μέλλον των επόμενων γενεών και ό,τι προσβάλει την αξιοπρέπεια του λαού των Ιονίων Νήσων. Μετά τις ομιλίες και τις παρεμβάσεις θα ακολουθήσει συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα.  
Οι πολίτες μπορούν την ημέρα της εκδήλωσης, να προμηθευτούν κουπόνια δωρεάν μετακίνησης, στα πλαίσια της συμπαράστασης του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ στο συγκεκριμένο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου