Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Τα πανό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, οι αυτόκλητοι "ελεγκτές" και οι υποκρισίες τους



Έχουν αμοληθεί όλα τα τοπικά ακροδεξιά στοιχεία σε όλες τις σελίδες του FB (φοράνε και τον μανδύα της δημοκρατίας ) και φωνάζουν για το για τα 5 τυποποιημένα πανό στην περιφέρεια και τα 1000 ευρώ που δαπανήθηκαν για τις παρελάσεις. 
Μέγα σκάνδαλο (γελάνε και οι πάπιες του κήπου). Υποκριτές! Για τις μιλιταριστικες παρελάσεις και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δαπανήθηκαν για να παρελάσουν μιραζ και λεοπαρντ, τσιμουδιά. Ας πούνε ξεκάθαρα ότι έχουν θέμα με την δημοκρατία και οτι τους ενόχλησε το " Όχι στον πόλεμο ,όχι στο ΦΑΣΙΣΜΟ" και να αφήσουν στην άκρη την φτηνή προπαγάνδα. Ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει τι καπνό φουμάρει ο καθένας εδώ μέσα.
Δάκρυα και πόνος από μια χούφτα ανθρώπων για τα 1000 ευρώ του λαού που δαπανήθηκαν. Να πούμε μόνο ότι αυτοί που μεθοδευμένα σπέρνουν την λασπούρα είναι οι ίδιοι που σε τοπικό επίπεδο έχουν κάνει μπίζνα τη λειτουργία ή τη δυσλειτουργία του Δήμου. Σε καθημερινή βάση απασχολούν ένα κάρο υπάλληλους για να τους μαζέψουν τα έγγραφα που ζητάνε από τις υπηρεσίες. Είναι οι ίδιοι που βάζουν στο πορτοφόλι τους 30 ευρώ για ΚΑΘΕ έγγραφο που δεν φτάνει στα χέρια τους εντός της προθεσμίας που ορίζει ο νόμος. Εγγυημένο μεροκάματο όταν η χαρτούρα που ζητάς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ απαιτεί όλη μέρα το μισό δήμο να ασχολείται μαζί σου! Τους μισθούς των υπαλλήλων που απασχολούν μονίμως και τα 30 ευρώ (για κάθε έγγραφο) που βάζουν στο πορτοφόλι τους, ποιος τα πληρώνει δεν μας είπαν; Ξέχασαν εδώ να κλάψουν για τα λεφτά του κοσμάκη
Μάζι με τα like που τους κάνετε διάφοροι, να τους δώσετε και κανένα χαρτομάντιλο

αλιευμένο από facebook -  Spiros MrGarlic Skordos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου