Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Εργαζόμενοι OTA Κέρκυρας: Κατάληψη στο Μαράσλειο τη Δευτέρα & συμμετοχή στη 48ωρη πανελλαδική απεργία!

Κατάληψη στο Μαράσλειο το  πρωί της  Δευτέρας 5 Νοεμβρίου, καθώς και συμμετοχή στη 48ωρη πανελλαδική  απεργία ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ την Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, αποφάσισε η  Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Κέρκυρας, που συνεδρίασε χθες ενόψει των κινητοποιήσεων ενάντια στα μέτρα εξαθλίωσης της Συγκυβέρνησης.
Το πλήρες κείμενο που εξέδωσε το Δ.Σ. των εργαζομένων και υπογράφεται από τον Πρόεδρο Φ. Σκούρτη και τον Γ.Γ Αρ. Παντελιό, αναφέρει τα εξής:
"Κατά την σημερινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Ν. Κερκύρας, με θέμα την οργάνωση των κοινοποιήσεων μας ενάντια στα μέτρα εξαθλίωσης της Συγκυβέρνησης, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η πραγματοποίηση των παρακάτω κινητοποιήσεων:
> Κατάληψη του Μαράσλειου Δημοτικού Μεγάρου, την Δευτέρα 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 07:30, με την συμμετοχή ΟΛΩΝ του εργαζομένων στο Δήμο της Κέρκυρας.
> Συμμετοχή στην 48ωρη απεργία που προκήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ για Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012. Την Τρίτη 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 09:30 θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο (Σαν Τζιάκομο).
Οι Συνάδελφοι στο Δήμο Παξών τις παραπάνω ημέρες, να προβούν σε ανάλογες κινητοποιήσεις, σύμφωνα και με το κάλεσμα της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., δηλαδή σε κατάληψη του Δημαρχείου, συμμετοχή στην παραπάνω απεργία και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν από τους τοπικούς φορείς.
Συνάδελφοι,
Όλοι στον Αγώνα για ανατροπή των απάνθρωπων μέτρων που οδηγούν την Ελληνική κοινωνία στην πλήρη καταστροφή, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην εξαθλίωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου