Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το ΚΚΕ και ο Μήτρογλου !!!


Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη www.avgi.gr

Πρωτοφανή αποθέωση γνώρισε το ΚΚΕ κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου και του προϋπολογισμού στη Βουλή. Απέσπασε δις το θερμό χειροκρότημα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και έτυχε δημοσίων θετικών αναφορών από τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Στουρνάρα.
Μέχρι και η Πιπιλή θα χειροκροτούσε, αν δεν είχε πουδράρει τα χέρια της με τον γύψο που της είχε περισσέψει από τότε που εργαζόταν στην ΥΕΝΕΔ, επί Χούντας.Κι αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά στον μέγα έπαινο που ανέπεμψε στο ΚΚΕ ο Σκάι, όταν οι Λυριτζής και Οικονόμου απεφάνθησαν…με μια φωνή: «ναι, είναι κόμμα σοβαρό».
Το ΚΚΕ είναι όντως κόμμα σοβαρό, είναι κόμμα αβλαβές, είναι κόμμα ωφέλιμο. Το ΚΚΕ είναι για το σύστημα ό, τι είναι για τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου, βρίσκεται δηλαδή πάντα στην κατάλληλη θέση και περιμένει την πάσα του Χολέβα, για να σκοράρει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο λόμπι της δραχμής, πασάρει ο Σαμαράς, ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο λόμπι της δραχμής και υπηρετεί συγκεκριμένα εξαγωγικά συμφέροντα, σκοράρει η Παπαρήγα. Η Ελλάδα κινδυνεύει από τα δύο άκρα, πασάρει ο Σαμαράς, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή είναι οι εναλλακτικές επιλογές του συστήματος, σκοράρει η Παπαρήγα. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι κάνει επειδή διψάει για εξουσία, πασάρει ο Σαμαράς, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει βαβούρα και πασαρέλα, για να έρθει μία ώρα αρχίτερα στην εξουσία, σκοράρει η Παπαρήγα.Τα μέτρα είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, ισχυρίζεται το σύστημα σε τόνους τρομοκρατικούς, μην εμπιστεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ , δεν υπάρχει ελπίδα, δεν υπάρχει διέξοδος, σιγοντάρει το ΚΚΕ. Κάνε υπομονή, βασανισμένε λαέ, φάε στη μάπα τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη, μέχρι να ανοίξουν οι ουρανοί και να πέσει ο σοσιαλισμός, που αν είναι ο σοσιαλισμός του ΚΚΕ, δεν θα πέσει απλώς, θα πέσει και θα μας πλακώσει. Δεν βαριέσαι, αρκεί να μένει ανοικτή η αντιπροσωπεία της εργατικής τάξης που κληρονομήσαμε από το ΚΚΣΕ, όταν τίναξε τα πέταλα.
Και καλά, οι βουλευτές και οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πασαρέλα στη Βουλή, διότι είναι μίσθαρνα μανεκέν του ιμπεριαλισμού. Οι χιλιάδες αριστερού λαού που βρεχόταν και δερνόταν στο Σύνταγμα είχαν πάει κι αυτοί για πασαρέλα; Ποιος λαός; Δεν υπήρξε κανένας λαός στο Σύνταγμα, ήταν ψευδαισθητικές οπτασίες που είχε κατασκευάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με τον εβραιομασώνο Σπίλμπεργκ. Το έγραψε άλλωστε και ο “Ριζοσπάστης”: «Χιλιάδες και χιλιάδες λαού με το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια!
Καληνύχτα, Αλέκα, αυτός ο κόσμος δεν θ’ αλλάξει ποτέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου