Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, όπως ήταν αναμενόμενο, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ότι συνειδητά εξαπατούσε προεκλογικά το λαό, όταν δεσμευόταν για την κατάργηση του χαρατσιού.
Μετά την είδηση ότι η Τρόικα απαιτεί η είσπραξη του τέλους ακινήτων να γίνει μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ, χωρίς καμία απολύτως διευκόλυνση στην πληρωμή, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε : '' Και το τελευταίο φύλλο συκής πολιτικής αξιοπιστίας της μνημονιακής κυβέρνησης κατέπεσε''.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις σχετικά με την κατάργηση του χαρατσιού ήταν '' ένα ακόμα συνειδητό ψέμα για τον εγκλωβισμό και την παραπλάνηση των ψηφοφόρων '', ενώ κάνει λόγο για '' εκβιαστική συσχέτιση της είσπραξης του χαρατσιού με το δημόσιο αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος που είναι παράνομη, ανάλγητη, άδικη και αντισυνταγματική ''.
Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι '' η σύνδεση του χαρατσιού με το λογαριασμό του ρεύματος θα προκαλέσει για μια ακόμα φορά τεράστια προβλήματα στα δοκιμαζόμενα από την κρίση νοικοκυριά και ταυτόχρονα θα οδηγήσει στην οικονομική καταστροφή της ΔΕΗ '' και ότι '' οι πολίτες μέσα από τα κινήματα αντίστασης και ανυπακοής δε θα επιτρέψουν την ολοκληρωτική εξόντωση τους''.
ΠΗΓΗ:  FIMOTRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου