Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Υποβολή αιτήσεων για 209 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Την προσεχή Δευτέρα, 16 Ιουλίου, αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις 209 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Οι θέσεις αφορούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και συγκεκριμένα:
· 66 θέσεις θα καλυφθούν στην Π.Ε. Κέρκυρας,
· 56 στην Π.Ε. Κεφαλονιάς - Ιθάκης,
· 47 στην Π.Ε. Λευκάδας και
· 40 στην Π.Ε. Ζακύνθου.
Τις κοινωφελείς δράσεις, που θα υλοποιήσουν οι ωφελούμενοι, πρόκειται να συντονίσει το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας(ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ) που είναι ο τελικός δικαιούχος του συγκεκριμένου προγράμματος, το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).
Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορούν να αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας www.pin.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ www.imegsevee.gr, στις οποίες έχουν αναρτηθεί αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, την επιλογή των ωφελουμένων, τη συμπλήρωση των δικαιολογητικών και τις εγκεκριμένες ειδικότητες.
Στις ίδιες ιστοδελίδες υπάρχουν όλα τα τυποποιημένα έντυπα που θα χρησιμοποιηθούν για την αίτηση αλλά και τα στοιχεία των ατόμων ανά Περιφερειακή Ενότητα, τα οποία θα παρέχουν περαιτέρω πληροφορίες καθώς και θα παραλαμβάνουν τους φακέλους υποψηφιότητας των ενδιαφερομένων. .
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές δεν είναι οι μόνες θέσεις κοινωφελούς εργασίας για την Περιφέρειά μας.
Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για θέσεις στην Π.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης, από το Σύλλογο Εθελοντών Κεφαλονιάς, ενώ αναμένονται οι αντίστοιχες θέσεις στη Ζάκυνθο, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες από τον «Ερυθρό Σταυρό» αλλά και στην Π.Ε. Κέρκυρας από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Για το λόγο αυτό παροτρύνουμε τους ενδιαφερόμενους να επισκέπτονται συχνά την ιστοσελίδα της Περιφέρειας, προκειμένου να πληροφορούνται και για τις άλλες θέσεις που πρόκειται να προκηρυχθούν.
Πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και διευκρινήσεις με τους κάτωθι:
Π.Ε. Λευκάδας: Ελένη Βαγενά (Τηλ. 2645025135, Ώρες 09:00 – 13:00)
Π.Ε. Κέρκυρας: Έλενα Χαρτοφύλακα (Τηλ. 2661048169 , Ώρες 10:00 – 14:00)
Π.Ε. Κεφαλονιας: Μινέτου Διονυσία ( Τηλ. 2671022859 , Ώρες: 08:00 – 13:00)
Π.Ε. Ζακύνθου: Μπράτη Κυριακή (Τηλ. 2695048275, Ώρες: 13:00 – 15:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου