Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Να πεθάνουν όλοι!

Ας πεθάνουν όλοι. Και λοιπόν; Ας πεθάνουν. Και τι μ’ αυτό; Αφού η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Ας πεθάνει ο Ζακ και ο κάθε Ζακ. Αδερφές, gay, πούστηδες, οι λεσβίες, οι τρανς, οι...
του Πέτρου Κατσάκου
Ας πεθάνουν όλοι. Και λοιπόν; Ας πεθάνουν. Και τι μ’ αυτό; Αφού η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Ας πεθάνει ο Ζακ και ο κάθε Ζακ. Αδερφές, gay, πούστηδες, οι λεσβίες, οι τρανς, οι ανώμαλοι όπως και να τους λένε, ας πεθάνουν όλοι τους. Ας πεθάνουν μαζί τους και όλα τα πρεζόνια και όλοι οι εξαρτημένοι, να καθαρίσουν οι δρόμοι, οι πλατείες και τα πάρκα μας από άθλια σαρκία τους.
Ας πεθάνουν και όλες αυτές που με αυτά που φοράνε προκαλούν τα αγόρια μας. Να πεθάνουν κι αυτές που, αφού προκαλούν, μετά μας λένε όχι. Να πεθάνουν όλες αυτές οι τσούλες που δεν μας κάθονται. Να πεθάνει κι ο βρομιάρης ο Αλβανός που δεν του φτάνει το ψωμί που του δώσαμε αλλά θέλει να έχει και άποψη και να τη λέει μάλιστα μέσα στα καφενεία μας. Να πεθάνουν και όλοι αυτοί οι ανθέλληνες προδότες που πουλάνε τη Μακεδονία, τη Βόρεια Ήπειρο, την Πόλη και τη Μικρά Ασία.
Να πεθάνουν οι λαθροέποικοι, οι λαθροεισβολείς και τα κουτσούβελά τους που έρχονται να μαγαρίσουν τον πολιτισμό μας και να εξισλαμίσουν την πατρίδα μας. Να πεθάνουν με ένα μαχαίρι στην καρδιά και όλοι αυτοί οι αντίφα που τρέχουν να υπερασπιστούν τους άπλυτους, τους λάθρο και τους προδότες. Να πεθάνουν όλοι.
Να ξεβρομίσει ο τόπος μας από τους αλλόθρησκους, τους αλλόφυλους, τους ξένους, τους διαφορετικούς, τους έγχρωμους, τους χοντρούς, τους κακομούτσουνους, τους ανώμαλους, τους τρελούς, τους άρρωστους και τους ναρκομανείς, τους κλέφτες και τους φτωχοδιάβολους. Να πεθάνουν και όσοι λένε όχι, όσοι αντιστέκονται, όσοι πάνε κόντρα στο ρεύμα και όσοι διαφωνούν. Να πεθάνουν οι μειοψηφίες, να πεθάνουν και όσοι αρνούνται να ξαπλώσουν στο κρεβάτι του καθωσπρεπικού Προκρούστη.

Να πεθάνουν τα κινήματα. Να πεθάνουν και όσοι κινούνται. Κανένας τους και καμία τους να μη μείνει. Να ξεβρομίσει ο τόπος από τους παρείσακτους, τους περιττούς και τους ανεπιθύμητους. Να πεθάνουν αυτοί που προκαλούν κι αυτές που τα ήθελε ο κώλος τους. Να πεθάνουν όλοι και όλες. Δεν θα μας λείψουν και δεν θα τους κλάψουμε, γιατί εδώ είναι χώρα ηρώων και τα χώματα τα ιερά μας έχουν αγιαστεί με το αίμα των ανδριωμένων και όχι των... άλλων. Να πεθάνουν όλοι!

Έτσι κι αλλιώς, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.
AVGI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου