Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Υπάρχουν και Πακιστανοί «χρυσαυγίτες»;



Η παρουσία του βουλευτή της Χ.Α. σε εκδήλωση της πακιστανικής πρεσβείας όσο και η πρόσφατη επίσκεψη του ίδιου του πρέσβη στο γραφείο του Μιχαλολιάκου πέρασαν στα ψιλά της ειδησεογραφίας, ξάφνιασαν και σόκαραν όσους είδαν τις σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο
του Πέτρου Κατσάκου
Χιλιάδες, εκατομμύρια άνθρωποι, Έλληνες και μετανάστες καταδικάζουν σήμερα τη Χρυσή Αυγή για τις δολοφονίες με τα μαχαίρια και τις εκατοντάδες επιθέσεις που έχει κάνει. Όποιος λοιπόν συναντιέται και στέκεται δίπλα στη Χρυσή Αυγή εμποδίζει τον κόσμο να καταλάβει ότι πρόκειται για φασίστες και μαχαιροβγάλτες. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η στάση του πρέσβη. Ούτε ο πρωθυπουργός ούτε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν στέκεται δίπλα τους. Όποιος επίσημος το κάνει τους νομιμοποιεί με αυτή του τη στάση, είναι σαν να τους στηρίζει”. Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ, στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας “Εργατική Αλληλεγγύη”, τις χειραψίες και τα χαμόγελα του Ηλία Παναγιώταρου με τον πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα.
Η παρουσία του βουλευτή της Χ.Α. σε εκδήλωση της πακιστανικής πρεσβείας όσο και η πρόσφατη επίσκεψη του ίδιου του πρέσβη στο γραφείο του Μιχαλολιάκου πέρασαν στα ψιλά της ειδησεογραφίας, ξάφνιασαν και σόκαραν όσους είδαν τις σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν για την αρμονική συνύπαρξη του θύτη με το θύμα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που απόρησαν με τις κοινές δηλώσεις των δύο πλευρών περί λυμένων παρεξηγήσεων “με αφορμή ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στον Ασπρόπυργο και αποδείχτηκε ότι η Χ.Α. δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με ό,τι είχε συμβεί, όπως και κατά το παρελθόν” όταν το πολιτικό αυτό μόρφωμα κατηγορείται για τη δολοφονία του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν.
Αντί να ζητήσουμε εμείς από τη Χρυσή Αυγή τον λογαριασμό για το αίμα που έχουν χύσει και τις δολοφονίες που έχουν κάνει, να τη βλέπουμε μέσα στην ίδια την πακιστανική πρεσβεία” είναι η οργισμένη αντίδραση του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας για τη στάση των διπλωματικών αρχών της χώρας του απέναντι στους ρατσιστές μαχαιροβγάλτες και στα τάγματα εφόδου που είτε ξυλοκοπούν οικονομικούς μετανάστες στον Ασπρόπυργο είτε τρομοκρατούν μαθητές στα Σεπόλια εμποδίζοντας τη λειτουργία του πακιστανικού σχολείου στην Αθήνα.
Οι Πακιστανοί εργάτες ήταν ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος της Χρυσής Αυγής όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορούμε να τα δεχτούμε αυτά τα πράγματα” λέει στη συνέντευξή του ο Τζαβέντ Ασλάμ, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση της χώρας του που ανταλλάσσει φιλοφρονήσεις με τους διώκτες των δικών της ανθρώπων.
αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου