Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Όταν έκλαψε ο Γκαίμπελς

Τα fake news εκσφενδονίζονται κατά ριπάς από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδη σε Τwitter, τηλεόραση, ακόμα και στη Βουλή
της Κατερίνας Μπρέγιαννη
Η κριτική της αντιπολίτευσης τσαλαβουτά στα λασπόνερα και περιδιαβαίνει σε «ζεϊμπέκικα» και «καζίνα». Η επιθετική ακροδεξιά γραμμή της Ν.Δ. δεν είναι άλλη από τις διαρκείς «δολοφονίες χαρακτήρων», στις οποίες επιδίδεται σε πλήρη συνέργεια με τους μιντιάρχες της.
Μια περιφερόμενη λούμπεν «αριστοκρατία» στα κανάλια, με αγοραίες εκφράσεις («τον ήπιε ο Σουλτς», Α.-Μ. Ασημακοπούλου, ANT1), ψάλλει μονότονα την εξόδιο ακολουθία μήπως και συγκινηθούν τα θεία και ρίξουν σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς και φύγει επιτέλους η κυβέρνηση.
Τα fake news εκσφενδονίζονται κατά ριπάς από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδη σε Τwitter, τηλεόραση, ακόμα και στη Βουλή. Παρουσιάζονται ως «αλήθειες» με τη διαμεσολάβηση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και ουδείς τολμάει να χαρακτηρίσει ψεύτη τον πρώην τηλεπωλητή.
Η κ. Ασημακοπούλου τάζει δουλειές με fast track επενδύσεις που θα κάνει ο Κυριάκος, ένα ξεπούλημα ασυδοσίας που ήδη γνωρίζουμε από τις συμφωνίες της για τις Σκουριές, το Ελληνικό κ.ά. και ουδείς το θεωρεί λαϊκισμό. «Τη μάνα που αγωνιά για τον γιο της που περιμένει να βρει μια δουλειά στο Ελληνικό...» είπε και δάκρυσε το σεμεδάκι (Alpha)
«Εγώ θέλω να πέσει ο Τσίπρας» μονολόγησε ο κ. Βορίδης (ΣΚΑΪ) μετά τον Άδωνι, που από πάνελ σε πάνελ σχεδόν καθημερινά οδύρεται βλέποντας καθημερινά την απόσταση που τον χωρίζει από «την καρέκλα» να μεγαλώνει.
«Όχι, δεν είχαμε πει να μην κλείσει η αξιολόγηση για να πέσει η κυβέρνηση». Η κ. Βόζενμπεργκ στην ΕΡΤ θυμάται όποια γραμμή της Ν.Δ. τη βολεύει, αφού ο κ. αντιπρόεδρος άλλα είχε πει.
«Άσπρισαν τα μαλλιά του Βενιζέλου σε ένα μήνα» ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου στο ΣΚΑΪ όταν αναφέρθηκε στον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ που επέβαλε. Του Καραγκούνη τα μαλλιά, τα ίδια... Πώς να μαζέψει τον Κυριαζίδη, που παρουσίασε απνευστί όλες τις αναχρονιστικές αντιλήψεις του ακροδεξιού μπλοκ για την ταυτότητα φύλου;
Έσπευσε σε βοήθεια ο ΣΚΑΪ την επομένη απαντώντας στο πρωτοσέλιδο της “Αυγής” (που αποκάλυψε την εσωκομματική διαφωνία Άδωνι - Κυριάκου) με πλούσιο αφιέρωμα: «Οι εμφύλιοι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ.» (Πέμπτη).
«Δεν μπορούμε να ανακαλύπτουμε δασικό χώρο ή αρχαιολογικό εκεί όπου γίνεται επένδυση» είπε ο κ. Βορίδης. Τι δουλειά έχουν τα αρχαία και το πράσινο με τις μπίζνες; (Παρασκευή, ΣΚΑΪ).
«Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η αντιπολίτευση, εσείς τι κάνετε» λέει ο κ. Οικονόμου έχοντας ξεγράψει τελείως την πιθανότητα να κερδίσει τις επόμενες εκλογές η Ν.Δ.
«Όταν δώσω τον λόγο στον κ. Καραμανλή, θα του πω πως είναι υποκριτική και η στάση της αντιπολίτευσης» είπε ο κ. Παπαδάκης. Αμ δε... Άχνα δεν ακούστηκε στο πάνελ όσο μιλούσε ο Καραμανλής ο νεότερος.
Αν είστε φοροφυγάς και θέλετε ιδεολογική κάλυψη, ο κυρ-Μπάμπης έχει τη λύση. «Η αντίσταση των Ελλήνων υπάρχει και λέγεται φοροδιαφυγή»! Δεν υπάρχει άλλη λύση, τώρα που έχασε και τον Σόιμπλε, για να πέσει η οικονομία έξω και να έρθουν τα επόμενα βαριά μέτρα που ΣΚΑΪ και Ν.Δ. σχεδόν καθημερινά προαναγγέλλουν. Μην πέσουν και έξω στις εκτιμήσεις...
Από χαρά έκλαψε ο Γκαίμπελς διαβάζοντας την ανακοίνωση της Ν.Δ. να καταγγέλλει την ΕΡΤ γιατί δεν έδειξε τη βόλτα του Κυριάκου στα δικαστήρια... την οποία όμως είχε καλύψει ως όφειλε την προηγούμενη μέρα. Καμία αντίδραση φυσικά δεν είχε η Ν.Δ. για την ελάχιστη κάλυψη που επεφύλαξε στη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο ΣΚΑΪ, προφανώς γιατί η δημοκρατία του Αλαφούζου είναι βασιλεύουσα.
Σφοδρή κακοκαιρία θα πλήξει τους δέκτες σας τις επόμενες μέρες. Αναμένονται μποφόρ και σφοδρή χαλαζόπτωση από «προσευχή», «αριστεία» και «παρέλαση». Ρατσιστικά «ρεπορτάζ» ξεκίνησαν να πέφτουν ήδη από αυτή την εβδομάδα στον ΑΝΤ1.
αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου