Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Απ’ τα φτερά του θα το βρει...



Έχουμε και λέμε. Πρώτον, το μοιραίο σκάφος αποδείχθηκε ότι το οδηγούσε ο μοιραίος οδηγός. Δεύτερον, το μοιραίο δίπλωμα ο μοιραίος οδηγός το πήρε όχι επί Δρίτσα, αλλά επί Βαρβιτσιώτη. Τρίτον, τα 750 χιλιάρικα ήταν 30 σκάρτα, και ο πονηρός Συριζαίος δεν τα πήρε, αφού δεν πήρε τη δουλειά.
Του Θανάση Καρτερού
Και τέταρτον, η επέλαση των κουνουπιών αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, ενώ (δεξιοί) περιφερειάρχες και δήμαρχοι των περιοχών που απειλεί η ελονοσία απειλούν με μηνύσεις τους αυτουργούς της σκοτεινής είδησης.
Τέσσερα στα τέσσερα, κυρίες και κύριοι. Πρώτον, τα Συριζόπουλα που οδηγούσαν το φονικό σκάφος της Αίγινας. Δεύτερον, το δίπλωμα που έδωσε ο Δρίτσας στον ηλικιωμένο, που όλα τον δείχνουν υπεύθυνο για την τραγωδία. Τρίτον, τα 750 χιλιάρικα που τσέπωσε ο πονηρός Συριζαίος των Σερρών, για να εφοδιάσει με γεύματα τους πρόσφυγες στο κατάλυμα της περιοχής. Και τέταρτον, η ελονοσία που με την εγκληματική πολιτική του υπουργείου απειλεί την ανοχύρωτη υγειονομικά Ελλάδα με αφανισμό.
Έχουμε και λέμε. Πρώτον, το μοιραίο σκάφος αποδείχθηκε ότι το οδηγούσε ο μοιραίος οδηγός. Δεύτερον, το μοιραίο δίπλωμα ο μοιραίος οδηγός το πήρε όχι επί Δρίτσα, αλλά επί Βαρβιτσιώτη. Τρίτον, τα 750 χιλιάρικα ήταν 30 σκάρτα, και ο πονηρός Συριζαίος δεν τα πήρε, αφού δεν πήρε τη δουλειά. Και τέταρτον, η επέλαση των κουνουπιών αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, ενώ (δεξιοί) περιφερειάρχες και δήμαρχοι των περιοχών που απειλεί η ελονοσία απειλούν με μηνύσεις τους αυτουργούς της σκοτεινής είδησης.
Τέσσερα στα τέσσερα, σας το είπα. Σε λίγα εικοσιτετράωρα. Και οι κατασκευαστές και διακινητές δεν είναι όποιοι κι όποιοι. Στελέχη των ΔΟΛοφούζων, κόμματα της ευρωπαϊκής κουλτούρας, προσωπικότητες της πολυσχιδούς νομενκλατούρας, όπως οι 33 βουλευτές της Δεξιάς που ζητούν τον λόγο από τον Δρίτσα για όσα έγιναν επί Βαρβιτσιώτη, οι ερωτώντες για την μπουγάτσα Σερρών, ο Αυγενάκης, ο Άδωνις, και βεβαίως ο ιατρός Πατούλης. Να μην ξεχάσω και τους στοχοποιηθέντες, αλλά μη μεταμεληθέντες, αμήν.
Είπαν, έγραψαν, φώναξαν, έδωσαν θέμα στο «Θέμα», μακελειό στο «Μακελειό», και πω-πω νέα στα «Νέα», και τώρα σφυρίζουν αδιάφορα. Ή καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ που τους στοχοποιεί, και τον Τσίπρα που θέλει να μας κάνει Βόρεια Κορέα. Ούτε τους πολίτες σέβονται οι πολιτικοί, ούτε τη στοιχειώδη δεοντολογία οι δημοσιογράφοι, ούτε τον όρκο τους οι αυτουργοί της ελονοσίας. Τους ενώνει και τους δονεί ένα πράγμα: το μίσος για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Στη γραμμή του μίσους αυτού όλα επιτρέπονται.
Ξέρετε το πιο ωραίο σ’ αυτή την ορχήστρα των ψεμάτων; Ότι ο μαέστρος, ο Μητσοτάκης, φόρεσε προσφάτως επικοινωνιακά φτερά με τη λέξη «αλήθεια». Πετάει-πετάει ο Κυριάκος... Και πού να ξέρει ο έρμος το πάθημα που του προφητεύει η αρχαία γραμματεία: Απ’ τα φτερά του θα το βρει, όχι απ’ άλλους...
avgi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου