Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Τα 15χρονα τα πιάνει ο Χρυσοχοΐδης, ο Παππάς τους έφυγε όμως

Ο Χρυσοχοϊδης είναι ικανός για να πιάνει 15χρονα, να εκκενώνει καταλήψεις με ταλαίπωρους πρόσφυγες, να φωνάζει με ντουντούκες στις πλατείες για τις συναθροίσεις, να ψάχνει τους κινηματογράφους για το Joker και να μπουκάρει στο σπίτι του Ινδαρέ

 του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Παραδόθηκαν από χθες ένας ένας οι φασίστες της εγκληματικής οργάνωσης και σήμερα οδηγούνται στη φυλακή.

Κι ευτυχώς που παραδόθηκαν από μόνοι τους γιατί αν περιμέναμε από την Ελληνική Αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδης ακόμα θα τους ψάχναμε. Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο Χρήστος ο Παππάς;

Μία δουλειά είχε η ΕΛ.ΑΣ τις τελευταίες 15 ημέρες, να επιτηρεί 40-50 ανθρώπους όλους κι όλους, αλλά δεν τα κατάφερε. Σκεφτείτε πως τους διέφυγε ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής! Μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο.

Πάλι καλά που ο Μιχαλολιάκος δεν αποφάσισε να φύγει και αυτός και πήγε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Θα τον έχανε και αυτόν η αστυνομία.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης -τελικά- είναι ικανός για να πιάνει 15χρονα, να εκκενώνει καταλήψεις με ταλαίπωρους πρόσφυγες, να φωνάζει με ντουντούκες στις πλατείες για τις συναθροίσεις, να ψάχνει τους κινηματογράφους για το Joker, να μπουκάρει στο σπίτι του Ινδαρέ, να ανακαλύπτει σε Η/Υ προκηρύξεις τρομοκρατών που πριν είχαν δημοσιευτεί στο Πρώτο Θέμα κ.ά. Για αυτά είναι ικανή η Ελληνική Αστυνομία. Και να διαλύει αντιφασιστικές συγκεντρώσεις χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Το σκέφτεστε να είχε χάσει τον Παππά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τι θα ακούγαμε περί ανικανότητας; Ενώ, τώρα, τσιμουδιά.

Δεν χρειάζεται να παραιτηθεί ο κ. Χρυσοχοϊδης. Καλύτερα που παραμένει στη θέση του. Καταλαβαίνετε γιατί, δεν χρειάζεται να σας το εξηγήσω. 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου