Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Το σιωπηλό έγκλημα



της Δέσποινας Βαξεβάνη
Αγαπητοί νοικοκυραίοι, φαντάζομαι ότι σήμερα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο σκοτώσατε τον Ζακ. Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο σκοτώσατε την Zackie oh.
Ξέρω, ήταν μεγάλος κίνδυνος, ήταν μεγάλος κίνδυνος για τον αποστειρωμένο κόσμο που θέλετε.
Βέβαια, αφού τον σκοτώσατε, δε μείνατε εκεί, προσπαθήσατε να τον βγάλετε και ένοχο. Παρέα με τα ΜΜΕ αρχίσατε να βάζετε λεζάντες «πρεζάκι», «κλέφτης» και, ενώ ακυρώνονταν μία προς μία, εσείς επιμένατε ότι ο δολοφονημένος έφταιγε.
Δεν εκπλήσσομαι βέβαια, αυτό κάνετε πάντα, πλένετε τα χέρια σας απ' το αίμα των ανθρώπων που σφάζετε και υποκρίνεστε πως ο φόνος δεν έγινε ποτέ, όλα αυτά με την βοήθεια της «δικαιοσύνης» που με πάθος χειροκροτεί τα καθαρά σας χέρια.
Έτσι κάνατε με το Γρηγορόπουλο, έτσι κάνατε με το Φύσσα, με το Γιακουμάκη, τον Ζακ και πολλούς άλλους ανθρώπους που η ιστορία τους έχει θαφτεί. Προτιμάτε να δολοφονείτε ανθρώπους απ' το να αμφισβητήσετε την νόρμα σας που είναι γεμάτη ομοφοβία, σεξισμό, ρατσισμό και φασισμό.
Αγαπητοί νοικοκυραίοι συγγνώμη που σας το χαλάω, αλλά δεν έχετε κανέναν λόγο να κοιμάστε ούτε σήμερα, ούτε κανένα άλλο βράδυ ήσυχοι, είμαστε όλα Ζακ και είναι δύσκολο ακόμα και για εσάς να μας σκοτώσετε όλα.
Μπορεί να σας είναι εύκολο να δολοφονείτε ανθρώπους αλλά ιδέες είναι δυσκολότερο να σκοτώσετε. Ο κόσμος αλλάζει, δεχτείτε το.
Αγαπητοί νοικοκυραίοι, πρέπει να το γνωρίζετε, μόνο αγαπητοί δεν είστε.
κουτιπανδωρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου