Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Στα ύψη η εγκληματικότητα ;



Η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη υπαγόρευσε στη Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι να γράψει στο Twitter για την εγκληματικότητα. Ναι, τόσο άσχημα είναι τα πράγματα στη ΝΔ.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
Μπορεί να μην υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να συνδέει το νόμο Παρασκευόπουλου για την -απαραίτητη- αποσυμφόρηση των φυλακών, με την εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Μπορεί όλα τα επίσημα στοιχεία να δείχνουν πως η εγκληματικότητα έχει μειωθεί σε σχέση με την περίοδο που ο σύζυγος της κ. Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι ήταν υπουργός... αλλά αυτό δε σημαίνει πως η Μαρέβα δεν ξέρει καλύτερα.
Είναι βέβαια να απορείς με τις ιδέες που κατεβάζει το επικοινωνιακό επιτελείο (του Τσίπρα;) του Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπήρχε δηλαδή σύμβουλος που είπε "να γράψουμε ένα κείμενο το οποίο θα το ανεβάσει η Μαρέβα, ως δική της άποψη για την εγκληματικότητα, στο Twitter" και οι υπόλοιποι εξέφρασαν το θαυμασμό τους.
Η Μαρέβα, που στον Παναμά και στις λοιπές "παραδεισένιες" πιάτσες τις φοροαποφυγής, την ξέρουν με το μικρό της.
Η Μαρέβα που όταν ήταν "εν διαστάσει" με το σύζυγό της, δεν άκουγε, όπως όλοι, καψουροτράγουδα... έφτιαχνε οφσόρ.
Η Μαρέβα των 45 οφσόρ και των 60 Παπασταύρου.
Η Μαρέβα που, όπως αποκαλύφθηκε, έχει συνεργάτη ("Mentor") στην εταιρεία Endeavor της οποίας είναι το ιδρυτικό μέλος, τον Φρουζή. Τoν γνωστό ντε... της Novartis. Στην ίδια εταιρεία που μέλος του Δ.Σ. είναι και ο εφοπλιστής Ιωάννης Κούστας, πλοία του οποίου πιάστηκαν δύο φορές τους τελευταίους μήνες, να μεταφέρουν κοκαΐνη.
Υπάρχει βέβαια και η -μικρών πιθανοτήτων- εκδοχή, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη να ασκεί κριτική στο κόμμα του συζύγου της. Το κόμμα που δεν υπάρχει απατεώνας ή φερόμενος μεγαλο-απατεώνας που να μην έχει στηρίξει. Που χρωστάει 200 εκατομμύρια ευρώ στον έλληνα φορολογούμενο. Το κόμμα της Siemens και των δεκάδων σκανδάλων. Το κόμμα που ο αντιπρόεδρος του, προσωπική επιλογή του συζύγου της (με τον οποίο έβγαζε περιχαρής σέλφι) φέρεται να είναι... πολύ μπλεγμένος στο σκάνδαλο του αιώνα. 
Ίσως οι σύμβουλοι του Μητσοτάκη, να υπαγορεύσουν στη Μαρέβα τουίτ για την ονομασία της πΓΔΜ ή για το πόσο αναγκαία είναι η πυραυλική επίθεση στη Συρία. 
Όπως έχει πει και ο... Βολταίρος: "Τα πάθη για τον άνθρωπο είναι ό,τι ο άνεμος για τα ιστιοφόρα. Παρόλο που μπορεί να τον καταστρέψουν, δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς αυτά"
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου