Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: Μεγάλη φτώχεια… 4.000 οικογένειες στην ουρά για τρόφιμα !!!

dianomi-trofimon-alepou 2
Η προσέλευση συμπολιτών μας αποδεικνύει την δραματική κατάσταση στην οποία χιλιάδες οικογένειες της Κέρκυρας έχουν περιέλθει λόγω οικονομικής κρίσης…
4.000 οικογένειες διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας: ήταν οι δικαιούχοι της βοήθειας που έδωσε χθες ο Δήμος Κέρκυρας, ο οποίος διένειμε 45 τόνους τρόφιμα (λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, τυριά).
Η διανομή έγινε από την υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη του Δήμου, καθώς και από εθελοντικές οργανώσεις, ενώ το συντονισμό έχει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλέκος Πουλής.
Το χώρο που έγινε η διανομή τροφίμων στην περιοχή της Αλεπούς επισκέφτηκε το πρωί ο Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής. Σε δηλώσεις του ο κ. Τρεπεκλής αναφέρθηκε στην οργανωμένη προσπάθεια, που γίνεται από τις υπηρεσίες του Δήμου και τον αντιδήμαρχο, προκειμένου να υπάρξει αυτή η ελάχιστη συμβολή σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη.
«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η πατρίδα μας, με τα ποσοστά της ανεργίας να έχουν εκτιναχτεί στα ύψη, χρειάζεται να δείξουμε αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη», τόνισε ο κ. Τρεπεκλής, προσθέτοντας «ότι ο Δήμος Κέρκυρας, βάζει προτεραιότητα σ’ αυτή τη προσπάθεια».


CORFUPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου