Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σκάνδαλα



της Λένας Διονυσίου
Ο σύμβουλος του Άδωνη, ανερυθρίαστα εθνίκι, αξίζει "όσο 10 πτυχία". Η άλλη η τετραπέρατη η Αντωνίου φωτογραφιζόταν σε φιέστες μαζί με τους ναζί. Η Μαρέβα κάνει οικονομικά κομπρεμί, αλλά είναι απλώς μία μπίζνεσγούμαν.
Η Σία είναι η μοναδική σε όλη την Ευρώπη που εξακολουθεί να ασκεί τη δημοσιογραφία, ενώ εμπλέκεται συγγενικά με την κυβερνούσα οικογένεια. Να σημειωθεί, γιατί αξίζει, ότι η Μάρα Ζαχαρέα είχε την ευθιξία να παραιτηθεί όταν ανέλαβε υπουργικό θώκο ο σύζυγός της.
Και πόσα άλλα, έτσι; Πόσα πολλά ακόμα. Τραμπούκοι ΔΑΠίτες που έδερναν στο ΠΑΠΕΙ ψηφίζουν τώρα την κατάργηση του ασύλου, ως βουλευτές. Κυβέρνηση μετακλητών βολεμένων υμετέρων, ο πρωθυπουργός της χώρας να συγκεντρώνει υπερεξουσίες, γυναίκες ελάχιστες στο κυβερνητικό σχήμα, μία από αυτές, η Κεραμέως, να θέλει να καταργήσει κεκτημένα που ίσχυαν ήδη από το 1833  σε αυτήν την χώρα
Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σκάνδαλα. Κάνει μία ιδιότυπη κοινοβουλευτική δικτατορία, αλλά σκάνδαλα δεν έχει.
Διέλυσαν με ένα νόμο κι ένα άρθρο τα εργασιακά δικαιώματα, απελευθέρωσαν τις απολύσεις, ξεφτίλισαν το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ο πρόεδρος των Ελλήνων Βιομηχάμων είναι πλέον υπουργοποιημένος.
Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σκάνδαλα.
Μέχρι και μία πρώην εκπρόσωπος τάφου πήρε πόστο, αλλά και ποιος δεν έχει πάρει δα; Εσύ κι εγώ μείναμε μονάχα.
Χτίζουν κράτος δεξιάς, όσο κάτι τύποι φωνάζουν ακόμα πως όλοι είναι ίδιοι. Χτίζουν παντοδυναμία τόσο ισχυρή, που δεν θα μπορεί να τους ρίξει ούτε ο λαός.
Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σκάνδαλα.
Γιατί; Γιατί έχει τα Μέσα Ενημέρωσης. Και τα Μέσα βλέπουν μόνο λιβάδια με παπαρούνες.
κουτι πανδωρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου