Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ξεχάσατε τα μπράβο της ΧΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη;



Ήταν 26 Ιουνίου 2017 όταν η Χρυσή Αυγή πανηγύριζε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιοδικό “Politico”, εκεί που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καμουφλάρει την ακροδεξιά στροφή του κόμματός του, δήλωνε: “Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει εσωτερική τρομοκρατία, προερχόμενη από την Άκρα Αριστερά. Η βία προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά τα τελευταία χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέθρεψε μια κουλτούρα μίσους...”.
Γράφει ο Πέτρος Κατσάκος
Ως μάννα εξ ουρανού είχε εκληφθεί η τότε δήλωση Μητσοτάκη από το κόμμα των υπόδικων, που έστελνε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ένα τεράστιο “μπράβο” στον αρχηγό της Ν.Δ., καθώς με τη δήλωσή του “κατέρριπτε πλήρως τις θεωρίες περί ρατσιστικής βίας της Χρυσής Αυγής” και άλλαζε τα δεδομένα στη “δίκη - φάρσα”.
Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια της Χ.Α., που ουδόλως ενόχλησαν τότε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έρχονται σήμερα να γίνουν καρφιά στην ασθενή μνήμη της Νέας Δημοκρατίας, που είτε διά της σιωπής είτε διά του ξεπλύματος φροντίζει να χαϊδεύει μονίμως τα αυτιά ενός υπερσυντηρητικού και εθνικιστικού ακροατηρίου. Η χθεσινή εξάρθρωση της νεοναζιστικής συμμορίας των βομβιστών από την αντιτρομοκρατική έρχεται μόνο λίγες ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση ακροδεξιών στη Φαβέλα του Πειραιά, που για τη Νέα Δημοκρατία ως γεγονός πέρασε απαρατήρητο, καθώς το κόμμα του Σαμαρά, του Γεωργιάδη και του Βορίδη δεν έκανε τον κόπο να πει έστω μια λέξη, παραμένοντας πιστό στο δόγμα του αρχηγού του περί αποκλειστικής ύπαρξης αριστερής βίας στην Ελλάδα.
Για τη Νέα Δημοκρατία, πέραν του άβατου των Εξαρχείων, της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου και την κατασκευή λευκών κελιών στις φυλακές, δεν υπάρχει τίποτα. Οι οργανώσεις Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές, Αυτόνομοι Εθνικιστές Θεσσαλονίκης, Combat 18 Hellas, Απέλλα και Εθνικιστικός Πυρήνας ΙΧΩΡ είναι λέξεις άγνωστες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα του. Όσο για τα σαΐνια της περίφημης “Ομάδας Αλήθειας” τι να πεις; Δεν πήρε το μάτι τους τα βίντεο των νεοναζί τα οποία έχουν δημοσιεύσει στο Διαδίκτυο αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τόσες και τόσες επιθέσεις;
Δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα στην Πειραιώς για την ακροδεξιά βία στην Ελλάδα; Χαμπάρι δεν έχουν πάρει τα δολοφονικά χτυπήματα σε στέκια αντεξουσιαστών και μεταναστών; Τύφλωση, κώφωση ή απλώς υποκρισία; Τι ακριβώς συμβαίνει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας;
πηγή:avgi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου