Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Πες τα, Θανάση

Δεν θέλουμε την ψήφο σας. Δεν θέλουμε ούτε εσάς ούτε και τα ξυπόλητα παιδιά σας
του Πέτρου Κατσάκου
Δεν θέλουμε την ψήφο σας. Δεν θέλουμε ούτε εσάς ούτε και τα ξυπόλητα παιδιά σας. Δεν σας θέλουμε στη γειτονιά μας. Ούτε και να σας βλέπουμε θέλουμε να μας χαλάτε την αισθητική. Μακριά από μας τα τσαντίρια σας. Είτε σας λένε Ρομά είτε Ρομ είτε τσιγγάνους είτε κατσίβελους ή γύφτους, μακριά από μας γιατί δεν ξεχνάμε πως οι Εβραίοι ήταν αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό, αλλά εσείς τους δώσατε τα καρφιά. Εσείς που, όπως είπε και ο Κασιδιάρης στη Βουλή, ήρθατε και αρπάξατε το κοινωνικό μέρισμα μαζί με τους Αλβανούς από τους συμπατριώτες μας. Γιατί εσείς δεν είστε Έλληνες κι ας θυμήθηκε το κράτος μας να σας δώσει την ιθαγένεια τη δεκαετία του '70. Τουρκόγυφτοι ήσασταν και Τουρκόγυφτοι θα μείνετε. Στο περιθώριο, στο γκέτο και στους γυφτομαχαλάδες σας. Κι αυτά που ξέρατε τόσα χρόνια με τις εκλογές να τα ξεχάσετε. Τέρμα τα πενηντάρικα, τέρμα και οι για τα μάτια του κόσμου θέσεις στα ψηφοδέλτια των ολόλευκων κομμάτων μας. Κομμένες αυτές οι παθογένειες του παρελθόντος. Και που σας αφήναμε να ψηφίζετε λάθος ήταν και θα έρθει η ώρα να το διορθώσουμε. Αόρατους σας θέλουμε και αόρατοι θα γίνετε. Κι αν χρειαστεί και μια φυλακή παραπάνω, θα σας τη φτιάξουμε. Σχολεία μην περιμένετε από μας. Τι να τα κάνουν τα γράμματα οι κλέφτες και οι ζητιάνοι;
Καλά σας τα είπε ο Θανάσης κι ας διαφώνησε μετά με τον εαυτό του. Η μισή Ελλάδα σας το λέει. Και σας τον δείχνει τον Καιάδα εκεί κοντά στη Σπάρτη του Θανάση. Ούτε τον ίσκιο σας δεν θέλουμε εμείς, που μεγαλώσαμε με τον φόβο του γύφτου που θα έρθει να μας πάρει αν δεν είμαστε καλά και υπάκουα παιδιά. Τον φόβο σας που σας τον γυρίσαμε πίσω με τον τόκο της περιφρόνιας.
Γι' αυτό λοιπόν δεν θέλουμε την ψήφο σας. Θα μείνουμε με τις ψήφους των καθαρόαιμων Ελλήνων, των πατριωτών και των εθνικοφρόνων. Με αυτούς θα προχωρήσουμε ώς το πιο βαθύ σκοτάδι.
“Κι όσο θέτε ας είστε αρματωμένοι από μέτρο κι από υγεία κι από τάξη,
γεια χαρά σας, άσπρα αδέρφια φωτεινά των ολόμαυρων εμάς
σαν κι εμάς είν’ η φυλή σας δε θ’ αράξει πουθενά...”
Κωστής Παλαμάς, “Δωδεκάλογος του Γύφτου”
αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου