Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι καταληψίες έριξαν το "μαύρο" στην ΕΡΤ



Οι δηλώσεις του ηθοποιού-σκηνοθέτη, φίλου του πρωθυπουργού που προσφάτως απέκτησε και εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ...
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του στο Popaganda δηλώνει μεταξύ άλλων:
«Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, σοκαρίστηκα. Σοκαρίστηκα, γιατί συνειδητοποίησα ότι το μαύρο το είχαν ρίξει οι καταληψίες. Το σκοτάδι αυτό, ήταν για μένα το μεγαλύτερο σκοτάδι που μπορούσε να γνωρίσει η ΕΡΤ. Κι επαναλαμβάνω: το έριξαν οι καταληψίες». Το να ακούς να κατηγορούν τους καταληψίες για το μαύρο της ΕΡΤ, είναι μια, αν μη τι άλλο, αναζωογονητική ματιά στα γεγονότα. «Όταν έκλεισε η ΕΡΤ, υπήρχε σχέδιο να συνεχιστεί το πρόγραμμα με κονσέρβες. Μαγνητοσκοπημένα. Υπήρχε ακόμη και η πρόβλεψη για κάποιες ενημερωτικές εκπομπές, υπηρεσιακές. Η κυβέρνηση δεν είχε κανέναν λόγο να ρίξει μαύρο. Όταν κατελήφθη η ΕΡΤ, οι καταληψίες κλείσαν τον πομπό και η ΕΡΤ έγινε σκοτάδι», λέει διευκρινίζοντας, κι υπερθεματίζει: «Επικροτώ απόλυτα το κλείσιμο. Την έζησα από μέσα την ΕΡΤ, ήταν ό,τι πιο διεφθαρμένο μπορούσε να υπάρξει, και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έπρεπε αυτή η σαπίλα να διατηρηθεί».
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης συνεχίζει λέγοντας: «Είμαστε το μοναδικό μέρος στον πλανήτη Γη, όπου οι αναρχικοί βγάλανε κείμενο υπέρ της ΕΡΤ. Αντιεξουσιαστές, να υποστηρίζουν μια κρατική οντότητα. Εκεί κατάλαβα πόσο χαβαλέδες είμαστε. Εκεί κατάλαβα και το παστίτσιο που υπάρχει στο μυαλό του νεοέλληνα, αλλά και την παιδική χαρά που ήταν η ΕΡΤ. Που μαζευόντουσαν όλοι και κάνανε την κάβλα τους...».
---------------
Χωρίς σχόλια...
Ένα χρόνο μετά το "μαύρο" στην ΕΡΤ, θεωρούμε ότι οι αναγνώστες μας είναι ικανοί να κρίνουν τέτοιου είδους δηλώσεις και απόψεις.

http://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου