Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοφανές! Έδιωξαν τον Θεοχάρη από το κόμμα που ο ίδιος ίδρυσε


prwtofanes-ediwksan-ton-theoxari-apo-to-komma-pou-o-idios-idruse

Οριστικό διαζύγιο με τον ανεξάρτητο βουλευτή Χάρη Θεοχάρη παίρνει η Δημοκρατική ευθύνη, λίγους μήνες μετά την αρχική παρουσίασή της στο ίδρυμα Μιχ. Κακογιάννης.
Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, του εύχονται καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του και τον ευχαριστούν για τη μέχρι τώρα συμμετοχή του.
Αφορμή, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η προσπάθειά του να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία». 
«Συνεχίζουμε με πίστη στις βασικές μας αρχές ως μία αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών, όπως ορίζεται στην ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Ευθύνης», σημεώνουν.
«Όσον αφορά στην αναβάθμιση του χώρου που υπηρετούμε, αυτή μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών» προσθέτουν χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι η εν λόγω κίνηση ιδρύθηκε με πρωτοβουλία 1500 και πλέον πολιτών, και στηρίχθηκε από 50 προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων και ο Αλέκος Παπδόπουλος, ο Χάρης Θεοχάρης, ο Γιάννης Ρέγκας, κ.ά.

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου