Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Προσέλαβαν με διαγωνισμό, υπάλληλο που δεν εμφανιζόταν στην ΕΡΤ!


ΝΕΡΙΤ 2

Συνεχίζονται οι παλινωδίες στο Ραδιομέγαρο της ΝΕΡΙΤ. Στα ονόματα των πρώτων 22 δημοσιογράφων που προσελήφθησαν εκτός της διαδικασίας ΑΣΕΠ περιλαμβάνεται και δημοσιογράφος ο οποίος ως υπάλληλος της ΕΡΤ απουσίαζε διαρκώς από τη δουλειά του (ΕΡΤ), επί μήνες, χωρίς να δίνει σημεία ζωής. 
Σε βάρος του είχε συνταχθεί φάκελος την περίοδο διοίκησης του Λ. Ταγματάρχη και είχε ζητηθεί από τη διεύθυνση προσωπικού να λάβει αποφάσεις. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος αν και αρνιόταν να εμφανιστεί στην ΕΡΤ, από την οποία πληρωνόταν, συμμετείχε ως …σχολιαστής σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο δημοσιογράφος εμφανίζεται τώρα στη λίστα των πρώτων 22 δημοσιογράφων που προσλαμβάνονται στη ΝΕΡΙΤ!
Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση που προκαλεί ερωτηματικά. Η δημοσιογράφος Ιωάννα Νιαώτη, ανταποκρίτρια στο Λονδίνο με εξώδικο της διαμαρτύρεται πως ενώ ήταν τρίτη στην αρχική λίστα κατάταξης, βρέθηκε τελικώς εκτός της διαδικασίας. Στο εξώδικο αναφέρει πως υπήρξε έμμεση πριμοδότηση με 1.000 μόρια των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ.
Υπάρχει κι άλλη μια καταγγελία επώνυμη, η οποία εστάλη στα μέλη του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ. Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει πως στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΝΕΡΙΤ υπάρχουν δύο πρόσωπα τα οποία «ενώ πληρώνονται κανονικά από το δημόσιο φορέα, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχουν παρουσιαστεί στο χώρο εργασίας τους». Το ένα πρόσωπο “έχει να εμφανιστεί στο ραδιομέγαρο από τέλη Φεβρουαρίου» ενώ όπως αναφέρει το ίδιο στη σελίδα του στο Internet βρίσκεται στην Κολωνία της Γερμανίας εργαζόμενο σε γερμανική εταιρεία. Το δεύτερο πρόσωπο εμφανίζεται να εργάζεται και στη ΝΕΡΙΤ και στον ΟΤΕ, χωρίς να εμφανίζεται στο Ραδιομέγαρο.

τυπολογίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου