Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΔΡΑΜΑ: Παρέδωσαν τα παιδιά τους στον... έφορο

 

Με πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής, μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Δράμας «Αγιος Στυλιανός», άφησαν τα... παιδιά τους στον προϊστάμενο της Εφορίας Δράμας, σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα.
Πολύτεκνοι με τα παιδιά τους διαμαρτύρονται στη Δράμα
Πολύτεκνοι με τα παιδιά τους διαμαρτύρονται στη Δράμα


Με πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής, μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Δράμας «Αγιος Στυλιανός» άφησαν τα... παιδιά τους στον προϊστάμενο της Εφορίας Δράμας, σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα. «Να συνεχίσει το κράτος στο εξής να μεγαλώνει τα παιδιά μας, αφού έβαλε τεκμήριο διαβίωσης για κάθε παιδί.
Εχουμε ξεπεράσει τα όριά μας και δεν αντέχουμε άλλη φοροεπιδρομή», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νικόλαος Σμολοκτός
Ο ίδιος διευκρίνισε πως με τα νέα μέτρα και τις περικοπές των προνοιακών επιδομάτων οι πολύτεκνοι μπήκαν σε μεγάλο δίλημμα: «Τι να παραδώσουμε πρώτο; Τις πινακίδες των αυτοκινήτων ή τα παιδιά μας; Τι να πληρώσουμε πρώτα από τα δυσβάσταχτα χαράτσια; Ζούμε την εξαθλίωση κάθε μέρα και την ταπείνωση». Οι πολύτεκνοι κατήγγειλαν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι τους εξαπάτησε και κάλεσαν τους βουλευτές του νομού Δράμας να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Η διοίκηση του Συλλόγου παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον έφορο καθώς και στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Κ. Μιχαηλίδη.

πηγη ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου