Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Μια μέρα θα 'ρθει από μακριά αέρας πεχλιβάνης...

Τον τελευταίο χρόνο σαν να μην έφτανε η φτώχια σε αυτή την χώρα, σαν να μην έφτανε η δυστυχία, σαν να μην έφτανε ο εργασιακός μεσαίωνας, κατέφθασε και μια ολοκληρωτική ισοπεδωτική πανδημία.

του Βασίλη Καραθανάση

Η πανδημία όμως προσέφερε και μια ολοκληρωτική ισοπεδωτική επαγρύπνηση η οποία έγκειται στο γεγονός πως ο ιός δεν ξεχωρίζει ταξικά συμφέροντα, δεν κάνει διακρίσεις σύμφωνα με το αν έχεις σπίτι στο Μπάντεν-Μπαντεν ή σε ένα άγνωστο ελληνικό χωριουδάκι.

Ή μήπως ο ταξικός ιός βρίσκει πάλι τρόπο να επιβιώσει; Δυστυχώς η απάντηση είναι ναι , επιβιώνει. 

Και επιβιώνει διότι υπάρχει η πρόθυμη χορήγηση κυβερνητικού νεοφιλελεύθερου νεοδημοκρατικού εμβολίου δια παντώς και εξ ολοκλήρου. Εναν συνταξιούχο για παράδειγμα με σύνταξη 360 € , αν κάποιος κυβερνητικός υπάλληλος ασφαλίτικης καταστολής όπως έχουν διαμορφωθεί τα αστυνομικά όργανα , τον τσακώσει και του κόψει πρόστιμο 300€ επειδή κατέβασε την μάσκα στο πηγούνι για να πάρει λίγο αέρα θα του μείνουν 60€. Αν αυτός ο άνθρωπος νιώσει κάποιο σύμπτωμα τις επόμενες ημέρες και θέλει να κάνει το τεστ θα πρέπει να πληρώσει αλλά 60€.Με αποτέλεσμα εν τέλει στο πορτοφόλι να υπάρχει μονάχα μια ταυτότητα και οι φωτογραφίες από τα εγγόνια.

Όταν λοιπόν η πλειοψηφία της κοινωνίας θα οδηγηθεί σε αυτήν την θλιβερή κατάσταση , τότε ένα όμορφο απόγευμα θα βγει για διάγγελμα ο αυτοχαρακτηριζόμενος ηγεμόνας Μωυσής Κυριάκος. Θα ρίξει τις ευθύνες στον συνταξιούχο και την επόμενη μέρα θα βγει σαν βασιλέας καθ'υπεράνω των πάντων να κάνει μοτοκρός ή ενδεχομένως να παίξει γκολφ ή ενδεχομένως να στήσει ένα μεγάλο λουδοβίκικο γλέντι , μόνο για ορισμένους εκλεκτούς στο Μαξίμου διότι ως γνωστόν θεωρεί πως είναι το ιδιωτικό οικογενειακό του ανάκτορο . 

Είναι λοιπόν φανερό πως προωθείται ένας άκρως χυδαίος κοινωνικός αυτοματισμός με ταξικό χαρακτήρα και διαρκείς φασιστικές εκτροπές .

Η απάντηση της ακροδεξιάς κυβέρνησης με αρχιερέα τον Μητσοτάκη στα μεγαλειώδη καθημερινά προβλήματα , στους θανάτους , στο δάκρυ των ανθρώπων που θρηνούν για αυτούς που έχασαν εξαιτίας των αποφάσεων αυτών , στην υπολειτουργούμενη παιδεία , στα νοσοκομεία και τους εργαζόμενους που στενάζουν είναι η καταστολή , το ξύλο , ο γκεμπελισμός της πραγματικότητας , η ίδρυση πανεπιστημιακών ταγμάτων ασφαλείας και φυσικά τα ειδικά δικαστήρια για τα κόμματα της αριστεράς που "τόλμησαν" οπως ανερυθρίαστα λένε να ξεμυτήσουν για να καταθέσουν ένα κόκκινο γαρύφαλλο την ημέρα του πολυτεχνείου . 
Με λίγα λόγια ΑΛΊΜΟΝΟ ΜΑΣ !!!

Μια κυβέρνηση που αποποιείται κατά παντως ευθυνών , που ενοχοποιεί την κοινωνία και ποινικοποιεί με αυταπάτες την πραγματικότητα είναι μια κυβέρνηση που συναντά κανείς μονάχα σε ολοκληρωτικά φασιστικά καθεστώτα.

Παράλληλο κύκλωμα καταγραφής κρουσμάτων, επιχείρηση συσκώτισης της αλήθειας, γκεμπελσική βιομηχανία προπαγάνδας, ψεμμάτων και δεν συμμαζεύεται... 

Δυστυχώς η χώρα μας, η Ελλάδα δεν έχει κυβέρνηση εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος , το μεγαλύτερο κατάντημα όμως είναι πως  η κυβέρνηση αναλαμβάνει χρέη υπαλλήλου των ιδιωτικών συμφερόντων που επιχειρούν ακόμα και σήμερα να κερδοσκοπήσουν πάνω στα ερείπια και στα συντρίμμια μιας κοινωνίας που χειμάζεται. Για να βγούμε λοιπόν από όλη αυτή την διαφαινόμενη μαυρίλα δεν βρίσκω άλλο δρόμο πέραν την λαϊκής-ειρηνικής επανάστασης για την αλλαγή των συσχετισμών, για να κυβερνηθεί η χώρα με προοδευτισμό, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία...! 

Υ.Γ (1) Οι αμετανόητοι κυβερνητικοί υπεύθυνοι , ένοχοι για τους χιλιάδες θανάτους και για την παρούσα κατάσταση , θα πρέπει μελλοντικά να διερευνηθούν και ποινικές ευθύνες εναντίον τους . Και λέω ποινικές διότι οι ηθικές ευθύνες έχουν ήδη αποδοθεί στο συλλογικό υποσυνείδητο της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Υ.Γ (2) Όταν το κοινωνικό κράτος βασανίζεται στα κρατητήρια της ασφάλειας,όταν η δημοκρατία είναι εξόριστη , όταν η δικαιοσύνη φυλακίζεται τότε η κοινωνία καταρρέει . Ας μην τους αφήσουμε να οργιάζουν και να γκρεμίζουν άλλο την πραγματικότητα !!!Ας είμαστε εμείς αυτοί που θα φέρουμε τον πεχνιλβάνη άνεμο που θα σαρώσει την απόκοσμη αυτή άδικη και μίζερη ζωή! Ας εξεγερθούμε με όραμα με λογισμό και μ'όνειρο ! Με πίστη για μια δίκαιη ζωή !

κουτι πανδωρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου