Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Η Τρέμη έκανε το «θαύμα» της: Στο διεθνές «top 10» προσωπικοτήτων για το 2019 ο Μητσοτάκης!


Αν δεν παινέσουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει. Αυτό ισχύει βεβαίως για την Όλγα Τρέμη που θέλησε μέσω της εκπομπής της «10» στην ΕΡΤ να παρουσιάσει τα 10 πρόσωπα που διακρίθηκαν το 2019.

Όπως η ίδια είπε στην εκπομπή της -που όπως πάντα και σταθερά πατώνει- επέλεξαν τα πρόσωπα αυτά με θετικά κριτήρια καθώς ξεχώρισαν ή αναδείχθηκαν το 2019 στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

Συντελεστές της εκπομπής παραμένουν ο Αντώνης Δελατόλας, ο Ηλίας Κανέλλης και η Κατερίνα Γαλανού…

Και για να συμπληρωθεί το πάνελ η κυρία Όλγα Τρέμη κάλεσε και δύο πιο… ανεξάρτητους δημοσιογράφους, δηλαδή έναν από το ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, τον Παύλο Τσίμα και έναν από ΤΑ ΝΕΑ, του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Περικλη Δημητρολόπουλο.

Ανάμεσα λοιπόν σε Βλαντιμίρ Πούτιν, Εμανουέλ Μακρόν, Σάνα Μαρίν και άλλους μέσα στην παγκόσμια δεκάδα προσωπικοτήτων βρέθηκε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης του «νόμος, τάξη και κανονικότητα».

Σίγουρα το θράσος και η πολιτική χειραγώγηση δεν σας εκπλήσσει!

Έτσι λοιπόν ο πρωθυπουργός των διακοπών, των fake news, των ψεύτικων υποσχέσεων, των λάβαρων των μακεδονομάχων και του εναγκαλισμού με την ακροδεξιά, βρέθηκε στο διεθνές «Top 10» που μόνον η σημερινή ΕΡΤ υπό τις διαταγές του Μεγάρου Μαξίμου ξέρει…

Και βέβαια ουδείς μπορεί να συμφωνήσει στην επιλογή αυτή, αφού η εκλογή από μόνη της ούτε άλλαξε τον κόσμο, ούτε τον έκανε πλουσιότερο…

Για την ιστορία πάντως στο τέλος ψήφισαν και όλοι απέφυγαν τα πολιτικά πρόσωπα… ψηφίζοντας ια εναλλακτική λύση: Τον Διονύση Αρβανιτάκη, τον φούρναρη της ΚΩ…Για την Ιστορία οι δέκα προσωπικότητες ήταν:

1. Τσασίντα Άρντερν (πρωθυπουργός Νέας Ζηλανδίας)

2. Βλαντιμίρ Πούτιν (πρόεδρος Ρωσικής Ομοσπονδίας

3. Μάρτυρες Δημοσίου Υφμέροντος υπέρ παραπομπής αμερικανού προέδρου Τραμπ (ΗΠΑ)

4. Κυριάκος Μητσοτάκης (πρωθυπουργός Ελλάδας)

5. Σάνα Μαρίν (πρωθυπουργός Φινλανδίας)

6. Εμανουέλ Μακρόν (Πρόεδρος Γαλλίας)

7. Γκρέτα Τούνμπεργκ (Ανήλικη σουηδέζα ακτιβίστρια)

8. Διαδηλωτές Χονγκ Κονγκ

9. Στέφανος Τσιτσιπάς (Τενίστας)

10. Διονύσης Αρβανιτάκης (Φούρναρης της Κω)

Μπορείτε να δείτε την εκπομπή ΕΔΩ


Βέβαια η Όλγα Τρέμη δεν θεωρούσε πάντα τον κύριο Μητσοτάκη προσωπικότητα διεθνούς ακτινοβολίας. Από το Mega,λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας αρπάχτηκε κυριολεκτικά στον αέρα με τον κύριο Μητσοτάκη όταν ο νυν πρωθυπουργός επέρριπτε ευθύνες στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για τη άβατο των Εξαρχείων... Το πρωί της ίδιας ημέρας (17/12/2015) μιλώντας στον ΣΚΑΪ (...) είχε πει ότι τον Δεκέμβρη του 2008 η τότε κυβέρνηση παρέδωσε την Αθήνα στους αναρχικούς.

Από τότε ο κ. Μητσοτάκης είχε ένα χούι με τα Εξάρχεια ως κόλπο ανόδου αρχικά στην εξουσία της ΝΔ και μετά της χώρας...




https://www.documentonews.gr/

1 σχόλιο:

  1. Αξιότιμη κυρία Τρέμη _ Το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι' αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει. Και με ποιους μιλάει!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή