Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Δεξιοί στα πρόθυρα νευρικής κρίσης



Γράφουν με νεύρα, ζούνε με νεύρα, μουτζώνουν τον Τσίπρα και κάνουν την προσευχή:  «Παναγιά Βενεζουέλα μου, κάνε τον Κούλη να αυτανακηρυχθεί πρωθυπουργός, να βάλει το δεξί του χέρι στο ευαγγέλιο των off shore και να ορκιστεί, γιατί αν περιμένουμε πραγματική ορκωμοσία, ζήτω που καήκαμε»
του Νίκου Μωραΐτη
Πόσα ν’ αντέξει ένας (δεξιός) άνθρωπος μέσα σε μία μέρα; Αύξηση 11% στον κατώτατο μισθό – στα 650 ευρώκατάργηση του υποκατώτατου μισθού, έξοδος στις αγορές, επίσημη πρόταση της υποψηφιότητας Τσίπρα – Ζάεφ για Νόμπελ Ειρήνης και καταδίκη του άθλιου παπά για κήρυγμα μίσους.
«Θεέ μου, γιατί μας εγκατέλειψες», φωνάζουν οι πιστοί στη «Δεξιά του Κυρίου». Και δεν είναι καθόλου στα καλά τους γιατί αυτός ο πρωθυπουργός της… αριστερής παρένθεσης που ξεχείλωσε και έγινε τετραετία, δεν τους έχει αφήσει μία μέρα ήσυχους.
Ξέρεις τι είναι να λες επί τέσσερα χρόνια «τώρα πέφτουνε!» και τελικά το μόνο που πέφτει να είναι συνεχείς λεκτικές σφαλιάρες στη βουλή από τον πρωθυπουργό στον αρχηγό της ΝΔ; Φεύγει ο Καμμένος, γίνονται 151, έρχονται οι Πρέσπες, γίνονται 153, Συριζο-Λερναία Ύδρα! Κάνει δεξιό site δημοσκόπηση, ψηφίζουν 43.000 άνθρωποι, παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ 31% και η ΝΔ 24%, δεν ξέρει πού να καταχωνιάσει το site τη δημοσκόπηση που είχε τη φαεινή ιδέα να διενεργήσει.
Αλλόφρονες δεξιοί γράφουν σχόλια κάτω από τα δοτά άρθρα ακροδεξιών και νεοφιλελέ ιστότοπων που δεν έχουν ούτε ειρμό ούτε έρμα. Να ένα ωραιότατο που διάβασα: Αυξάνει τον κατώτατο μισθό ο Τσίπρας για να πάρουν πιο πολλά λεφτά οι μισθωτοί, να ξεπεράσουν το όριο του αφορολόγητου και να πληρώσουν περισσότερο φόρο!
Άλλοι, δεκάδες… πατριώτες, συσχετίζουν τα πάντα με τη Μακεδονία: «Του επιτρέπουν να πάει τον κατώτατο στα 650 ευρώ επειδή πούλησε τη Μακεδονία». «Πούλησε για ένα Νόμπελ τη Μακεδονία». «Πούλησε για τις συντάξεις τη Μακεδονία». Τελικά, κι αυτός ο αθεόφοβος, πόσα ανταλλάγματα πήρε για να ξεπουλήσει τη Μακεδονία μας;
Άλλοι επιλέγουν την τακτική του «μόνο;». Τόση η αύξηση μείον τόσος ο παραπάνω φόρος μείον δεν ξέρω τι άλλο, πετάνε και τα μισά στη θάλασσα και κάνουν τη μαθηματική πράξη: «Απάτη! Μόνο 46,5 ευρώ η πραγματική αύξηση μισθού».
Γράφουν με νεύρα, ζούνε με νεύρα, μουτζώνουν τον Τσίπρα και κάνουν την προσευχή: «Παναγιά Βενεζουέλα μου, κάνε τον Κούλη να αυτανακηρυχθεί πρωθυπουργός, να βάλει το δεξί του χέρι στο ευαγγέλιο των off shore και να ορκιστεί, γιατί αν περιμένουμε πραγματική ορκωμοσία, ζήτω που καήκαμε».
Τους έχετε δει πώς κυκλοφορούν όλοι οι Κουλο-δημοσιογράφοι της διαπλοκής τις τελευταίες ημέρες; Όλοι αυτοί που λένε ότι η ΝΔ είναι 10 και 15 μονάδες μπροστά; Τη βλέπετε τη σκοτοδίνη ανάμικτη με φόβο στο μάτι – ζάλη και τρόμος στο μπλέντερ; Ξέρουν τι έρχεται. Με φωνές και ουρλιαχτά προσπαθούν να το ξορκίσουν, αλλά πλέον ξέρουν ότι θα έρθει.

 https://www.altsantiri.gr/gnwmes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου