Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Προσοχή στους σημιτανθρώπους!

Αν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές σημαίνει συγκυβέρνηση με τους σημιτανθρώπους που στήριξαν την πιο χυδαία κυβέρνηση στην Ιστορία της χώρας και τον καθηγητή – επικεφαλής της πολιτικής μαφίας, τότε καλύτερα να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές.
του Νίκου Μωραΐτη
Έβλεπα χθες το βράδυ μία ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ1, ενόψει του βελούδινου ή μη διαζυγίου ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, και ήταν μαζεμένος εκεί όλος ο καλός ο κόσμος της «Κεντροαριστεράς», ο οποίος επαινούσε την κυβέρνηση για την απαγκίστρωση από τον Καμμένο.
Κάτι ξεχασμένα μπουλντόγκ του σημιτισμού, κάτι τύποι βγαλμένοι ξαφνικά από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας, μιλούσαν για… ευκαιρία της ανασύστασης της Κεντροαριστεράς τώρα που θα φύγει ο Καμμένος και για το… καλό που θα κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ η αποχώρησή του. Ο δε κυβερνητικός βουλευτής, Γιάννης Μπαλάφας συγκατένευε…
Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιους εμπιστεύεται η κοινωνία και ποιους έχει πετάξει στα σκουπίδια. Το γράφω ξεκάθαρα: Αν μετά την αποχώρηση του Καμμένου, το νέο σχέδιο είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ξενοδοχείο σημιτανθρώπων που θα πουλήσουν το εγχείρημα ως «νέα μεγάλη δημοκρατική παράταξη», να ξέρουν ότι ο κόσμος θα φύγει τρέχοντας.
Ο Καμμένος ήταν ένας σύμμαχος… καμένος. Φανφάρας, γκροτέσκος, πότε στρατηγός, πότε βατραχάνθρωπος, με τόση έλλειψη μέτρου που στο τέλος κατάφερε να φάει ο ίδιος το κεφάλι του και έτσι θα μείνει όχι μόνο εκτός βουλής αλλά και χωρίς κόμμα. Αντί να στηρίξει τη συμφωνία των Πρεσπών και να γίνει εκείνος η σοβαρή Κεντροδεξιά απέναντι στην ασόβαρη ΝΔ, ακολούθησε την οδό της γελοιότητας. Όμως ο Καμμένος δεν ήταν ούτε προδότης ούτε κλέφτης.
Πολλά σιχαίνεται ένας αριστερός πολίτης από το σκάρτο παρελθόν που χρεοκόπησε τη χώρα. Αλλά ο Σημίτης και τα μπουλντόγκ του είναι στην κορυφή όλων. Κι επειδή οι Σημιτάνθρωποι μόλις μυριστούν αίμα εξουσίας έλκονται, ας έχουν γνώση οι φύλακες. Αν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές σημαίνει συγκυβέρνηση με τους σημιτανθρώπους που στήριξαν την πιο χυδαία, καταστροφική, εγκληματική κυβέρνηση στην Ιστορία της χώρας και τον καθηγητή – επικεφαλής της πολιτικής μαφίας, τότε καλύτερα να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές.
https://www.altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου