Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Από τη ΔΑΠ στο... «Μακελειό» ένα βίντεο δρόμος



Πώς ο Κυρ. Μητσοτάκης, στην προσπάθειά του να δυσφημίσει τα δημόσια πανεπιστήμια και να διαφημίσει τα ιδιωτικά, βρήκε σε ακροδεξιό... τοίχο
Παπαλάμπραινα
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πιστός στις νεοφιλελεύθερες αξίες και θιασώτης των ιδιωτικών πανεπιστημίων, κοινοποίησε βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
To κατάπτυστης αισθητικής βίντεο, ξεπερνάει τις ΔΑΠίτικες λογικές και ακολουθώντας τον πλέον ακροδεξιό δρόμο παραμέμπει σε δημοσίευμα του «Μακελειού».
Δείτε πώς ο Κυρ. Μητσοτάκης, στην προσπάθειά του να δυσφημίσει τα δημόσια πανεπιστήμια και να διαφημίσει τα ιδιωτικά, βρήκε σε ακροδεξιό... τοίχο:

«Δεν φταίμε εμείς αν όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια»...

Υπενθυμίζεται ότι χτες ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη συζήτηση του νομοσχεδίου «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα» στην Ολομέλεια, διατύπωσε ξεκάθαρα το όραμά του (σύμφυτο με τα ιδιωτικά συμφέροντα) για κατάργηση του άρθρου 16 και την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων:
«Αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος ώστε να μπορούν να ιδρυθούν και ιδιωτικά Πανεπιστήμια στη χώρα μας όπως γίνεται παντού αλλού. Το αίτημα αυτό είναι πλέον πλειοψηφικό στην κοινωνία. Ελπίζουμε -δεν προσβλέπω σε εσάς- τα υπόλοιπα Κόμματα να βρουν το θάρρος να υπερβούν αγκυλώσεις του παρελθόντος και να κάνουμε από κοινού ένα γενναίο βήμα που θα ωφελήσει τον τόπο μας και ειδικά τη νέα γενιά» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας τις νεοφιλελεύθερες απόψεις του ως ...παλλαϊκό αίτημα.
*Φταίμε εμείς που θυμηθήκαμε τη ρήση της δημοσιογράφου Μαρίας Σαράφογλου: «Δεν φταίω εγώ αν όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ»...
left

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου