Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Των αρίστων τα φουσάτα περάσαντου Δημήτρη Σούλτα
*** Είδηση- σοκ: Ο επόμενος τυχερός του Τζόκερ θα αναδειχθεί με κλήρωση, αντί να δοθεί το ποσό στον άριστο τζογαδόρο του μήνα.
*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μας ενημέρωσε ότι ήταν σημαιοφόρος στην Α’ Λυκείου, όταν όλοι οι σημαιοφόροι ανήκουν στην Γ’ Λυκείου. Προφανώς του έδωσε κάποιος πλαστικό σημαιάκι για να το ανεμίζει έξω από την παρέλαση κι αυτός θεώρησε ότι είναι σημαιοφόρος. Θα μου πεις εδώ θεωρεί ότι είναι δημοσιογράφος…
*** Όποιος είναι άριστος ούτε το διαλαλεί, ούτε απαιτεί τιμές. Όλ’ αυτά ανήκουν στις εμμονές των μετρίων.
*** Στις Βρυξέλλες ένα νέο κίνημα ακτιβισμού γεννιέται. Στην επόμενη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα εμφανιστούν με t-shirt «Free Georgiou»
*** Στο Protagon πρώην πρύτανης γράφει άρθρο για το νέο νόμο για τα ΑΕΙ με τίτλο «Πανεπιστήμια όπως Μοσούλη, ΣΥΡΙΖΑ όπως ISIS”.Ψύχραιμη, αμιγώς επιστημονική και σε πνεύμα διάθεσης διαλόγου προσέγγιση από έναν πανεπιστημιακό, ο οποίος εντελώς τυχαία ανήκει στην «Ώρα αποφάσεων». Για την ακρίβεια είναι το τέταρτο και τελευταίο μέλος.
*** Στη Θεσσαλονίκη έκλεισε η Τσιμισκή για την «υποδοχή» τριών παικτών του Survivor. Αρχίζεις να τρομάζεις όταν σκέφτεσαι ποια μπορεί να είναι τα επόμενα ψηφοδέλτια στην Α’ Θεσσαλονίκης
altsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου